Japonská pilka z Lidlu
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
Re: Japonská pilka z Lidlu
Ten melaminovej povrch je brutálně tvrdej, horší, neź lamino. Vydrží na tom kotouče s karbidovými plátky, jinak nic.
OK2WY
- Celeron
- Kontaktovat uživatele:
Na plovoučce jsem po pár řezech zakulatil zuby i na klasický "parketový" cirkuli s ocel kotoučem Pilana s 5 mm zubama. Je v tom kdejakej čurbes, kterej bys jako celistvej materiál řezal asi jen flexou nebo diamantem. MDF a Cetris je v tomhle ještě mnohem horší, vidiák vydrží jen pár metrů řezu a začne vyštipovat hrany. Někdy ani předřez moc nepomůže.
Japonská pilka z Lidlu u mě slouží dobře a dlouho. Řežu s tim skoro všechno, ale převážně smrk. I tlustší prkna, když chci hladký řez. Třeba na plot, na zahradní nábytek, ... . Jednu už jsem taky sdělal, ale odsloužila si toho dost. Neni uplně tupá, ale nemá šraňk, nedá se pak udržet pořádně směř řezu.
Ale taková ta velká oboustranná, kterou prodávali nedávno, to mě moc nenadchlo, nebo s ní neumím. Nezkoušeli ste?
Ale taková ta velká oboustranná, kterou prodávali nedávno, to mě moc nenadchlo, nebo s ní neumím. Nezkoušeli ste?
http://semos333.rajce.idnes.cz/
- Celeron
- Kontaktovat uživatele:
semo píše:Ale taková ta velká oboustranná, kterou prodávali nedávno, to mě moc nenadchlo, nebo s ní neumím. Nezkoušeli ste?
To je spíš taková oboustranná zubatá machete. S tím umí dělat jen Danny Trejo.