Do zadni trubky trupu se lepi jen loze serv (v mem pripade KST X08plus). V lehkem Eternity mam loze jeste tisknute na 3D tiskarne (primo od vyrobce). Nove uz ma Eternity loze na miru od Servorahmen (stejna firma, co dela LDS do kridel).
Zadni cast trupu ma vylaminovane tunylky pro takhla. Zase je to posunute o kus dale

Takhla uz nejsou z tenke trubicky, do koterych byl na konci nasunuty ohnuty drat, ale i konec tahla je uhlikovy a je do nej vlozen kratky cep. Cele je to bez vuli, lehke a pevne.
Nez jsem loze serv zalepil, namontoval jsem do nich serva (vcetne pak a vidlicek), vsadil do trupu, nasadil motyla (se zafixovanou klapkou v neutralni poloze) a oznacil, kde je potreba zariznou uhlikova tahla. Pak jsem loze zase vyndal a vymontovla serva. Trosku jsem zdrsnil loze v miste, kde se bude lepit a zdrsnil jsem i vnitrek trupu. K lepeni jsem pouzil epoxy rozmichane s uhlikovym prachem. Takhle smichany epoxy ma vyhodu, ze netece. A cerny uhlikovy prah vypada lepe, nez bile mikrobalony

(jinak jdou pouzit samosebou i ony).
Po zaschnuti jsem v trupu vyvrtal 2 diry pro sroubovak pro utazeni pasky pritlacujici serva k loze.
A zbyvalo tahla zelepit do vidlicek. Namontoval jsem serva, opet jsem rozmichal epoxy, nakapal do der vidlicek a nasunul na tahla. Pak jsem do epoxy pridal opet uhlikovy prah a na tahla okolo vidlicek jsem udelal takovy lem.
Po zaschnuti jsem zkusil pevnost a opravdu se nebojim, ze bych tahlo z vidlicky za letu vytrhl