RadioMaster TX16S
Re: RadioMaster TX16S
Zvuky k EdgeTX jsou zde:
https://github.com/EdgeTX/edgetx-sdcard-sounds/releases
Ale asi tam bude minimální rozdíl oproti OTX.
https://github.com/EdgeTX/edgetx-sdcard-sounds/releases
Ale asi tam bude minimální rozdíl oproti OTX.
Símův axiom: Každý signál se zlepší, připojíme - li anténu
mkdaw píše:Že by Edge už podporoval modul v X10 s ACCESS?
Ano, podporuje, ale ne v defaultně nabízeném firmware. Musíš si nastavit tu volbu a zkompilovat firmware.
Detailnější popis např. zde:
https://github.com/EdgeTX/edgetx/issues/487
Až bude v Edge Companion fungovat sestavení firmware, odpadne nutnost kompilace.
Símův axiom: Každý signál se zlepší, připojíme - li anténu
Pánové, sorry, že naruším tyto kruhy a do sofistikované vyšší dívčí vložím dotaz z doby kamenné...
Dlouhodobě nejsem spokojenej se cvrčkem na plynu TX16. Ať šteluju jak šteluju, pořád je to takové tupé nevýrazné,... prostě ostřikovače ostřikují, ale cvrček téměř necvrká. Pro někoho blbost, pro mě užitečnej pomocník při lovení přistávacích rychlostí.
Dotaz je, zda to máte s TX16 stejně, je o jen mým kusem, nebo nešikovným naštelováním? Lze i cvrčka "upgradovat do verze 2.14...."
Dlouhodobě nejsem spokojenej se cvrčkem na plynu TX16. Ať šteluju jak šteluju, pořád je to takové tupé nevýrazné,... prostě ostřikovače ostřikují, ale cvrček téměř necvrká. Pro někoho blbost, pro mě užitečnej pomocník při lovení přistávacích rychlostí.
Dotaz je, zda to máte s TX16 stejně, je o jen mým kusem, nebo nešikovným naštelováním? Lze i cvrčka "upgradovat do verze 2.14...."
Hmm, já cvrčka nepoužívám, ale pohrát si s plechem? Trochu scvaknout zobáček, napružit...
---
Kdo používáte jen brzdu, tak v poslední době jsem zkusil "mazat" modrým SWIXem a brzdí TO velice příjemně.
---
Kdo používáte jen brzdu, tak v poslední době jsem zkusil "mazat" modrým SWIXem a brzdí TO velice příjemně.
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | poletuchy | 24ch volantovka)
satcen píše:Pánové, sorry, že naruším tyto kruhy a do sofistikované vyšší dívčí vložím dotaz z doby kamenné...
Ako pise Prikrylm , plech zhodit ,vytvorit ohnutym trochu ostrejsi "zub" , napruzit a vratit... robota tak na 20 minut popri rozmyslani ako to nepos..t
Asi bude treba casom vymenit protikus - ozubene plastove koliesko na plyne do ktoreho pruzny plech zapada , ale myslim ze par rokov vydrzi to povodne.
Radiomaster TX16s / FrSky Horus X12s / Spektrum Dx8 G2 + pár lietadielok....
satcen píše:Pánové, sorry, že naruším tyto kruhy a do sofistikované vyšší dívčí vložím dotaz z doby kamenné...
Mám to stejně. Na řehtačku/cvrčka jsem rezignoval. Pro režim přistání jsem si nastavil na plynový knipl "kecálka" na "velikost výchylky kniplu=vstup".
- Kontaktovat uživatele:
Na F5J mám nastavenie pípanie stredu, aby som vedel, že som v nule bez mixu a pohonu. Od tade začína mix vrana, resp. plyn. Rechtačku som iba trochu pritiahol a stačí my to. Nemal ju dotyčný moc pritiahnutú a zodral zúbky?
FrSky Tandem X20
Pimp my radio, aneb komu se nelibi originalni gimbaly, muze upgradovat... dle diskuzi ze zahranici ale problem s teplotnim "driftem" snimacu pretrvava i u techto gimbalu.
https://www.radiomasterrc.com/TX16S-HALL-CNC.html
https://www.radiomasterrc.com/TX16S-HALL-CNC.html
Hacker Rapier; MPX FC,EG,ES; Phoenix 2k; RCF SBach 342XL
mikroheli a hromada kopter
FrSky Horus X10s
mikroheli a hromada kopter
FrSky Horus X10s
Osobne som teplotny drift nepozoroval , nemohli to byt len niektore serie ?
Ale je fakt ze v mraze nelietam , tak mozno je to tym.... V teplote tak od 5 do 30 stupnov bez problemov.
Samozrejme s digitalnymi servami , analogy sa teplotou rozbiehaju a treba trimovat.
Ale je fakt ze v mraze nelietam , tak mozno je to tym.... V teplote tak od 5 do 30 stupnov bez problemov.
Samozrejme s digitalnymi servami , analogy sa teplotou rozbiehaju a treba trimovat.
- ddano007
- Kontaktovat uživatele:
Ja lietam aj v mraze a tiez som nic nespozoroval. Ale je mozne, ze pri mojich pilotnych schopnostiach som si to len nevsimol. Nakolko vyrazny ten drift ma byt?
X9D & T16Pro & TX16S & nejaké lietadlá, heli a koptéry www.rcmodelytt.sk
Pořídil jsem si TX16S, teď jsem nahrál poslední stabilní verze OpenTX a MULTI-Module.
OPEN TX i MULTI-Module jsem stáhl pro řazení kanálů TAER (Plyn, Křid, Výšk. Směr), ale ve vysílačce mám pořád 1.kanál (Křid) 2.kanál (Výšk.) 3.kanál (Plyn) 4. kanál (Směr.)
Chtěl jsme mít základní pořadí kanálů sjednocený s vysílačem Graupner a vůbec netuším kde dělám chybu.
Může mi někdo poradit kde dělám chybu, předem dík.
OPEN TX i MULTI-Module jsem stáhl pro řazení kanálů TAER (Plyn, Křid, Výšk. Směr), ale ve vysílačce mám pořád 1.kanál (Křid) 2.kanál (Výšk.) 3.kanál (Plyn) 4. kanál (Směr.)
Chtěl jsme mít základní pořadí kanálů sjednocený s vysílačem Graupner a vůbec netuším kde dělám chybu.
Jester80 píše:Pořídil jsem si TX16S, teď jsem nahrál poslední stabilní verze OpenTX a MULTI-Module.
Musis to nastavit aj vo vysielaci : Menu SYS > NASTAVENI RADIA > zo spodu druha polozka (u mna) je "VYCHOZI PORADI KANALU".
A ak mas nejake vytvorene modely tak na nich si to budes musiet prehodit rucne.(asi)
ddano007 píše:Ja lietam aj v mraze a tiez som nic nespozoroval. Ale je mozne, ze pri mojich pilotnych schopnostiach som si to len nevsimol. Nakolko vyrazny ten drift ma byt?
Cca +/- 1%.
blembondo píše:#ddano007
Ja lietam aj v mraze a tiez som nic nespozoroval. Ale je mozne, ze pri mojich pilotnych schopnostiach som si to len nevsimol. Nakolko vyrazny ten drift ma byt?
Cca +/- 1%.
Aha, takže nic, co by člověk poznal.
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | poletuchy | 24ch volantovka)
prikrylm píše:
Aha, takže nic, co by člověk poznal.
Mne sa viackrat stalo, ze pri radii na slnku som pri celkom stiahnutom plyne dostal upozornenie "plyn nie je na nule" a musel som na mieste kalibrovat. Navyse u ovladacov v krajnych polohach boli mrtve zony, kde sa uz sirka pulzov nemenila. Preto som podla Ristovej/Holgerovej rady na https://www.rcgroups.com/forums/showthr ... em/page780 zmenil vsetky R1 na 10R (evidentna chyba RM). Potom treba este kusok posunut magnety na ovladacoch a este som vypodlozil dosticky s Hallovymi sondami o 0.5mm kvoli mrtvym zonam (v krajnych polohach ovladacov su uz sondy v saturacii). Upozornujem, ze je to riadne titerna robota