Rychlá rada - éro na stromě
Taky jsem slysel historku jak nekdo volal hasice aby mu sundali letadlo. Kdyz muzou sudnavat kocku ze stromu, tak zejo..... No ale v tom rozruseni rekl do telefonu jen, ze tam spadlo letadlo.......dorazili tam 3 hasicske vozy. Ale pry to bylo nekde na vesnici, takze to stalo jen 3sudy piva.
Nebyl jsem u toho a nechci se dohadovat o pravdivosti teto historky. Ja jen az budete nedko volat.................. 
Toro 300, Toro 900, Twist (od Velkomu)Twin Star II, Cesna 177, EasyCopter,Hornet II, T-Rex 450S
Také jsem jednou krásně zavětvil. Povedlo se mi sednout na větev a kdyby šlo motorem "couvnout", bylo by po problému. Ale na to se u letadel nemyslí
. Naštěstí opodál cvičili dobrovolní hasiči útoky. Nejdřív zkoušeli přistavit ke stromu žebřík a vylézt tam, ale nešlo to.. potom jsem je ukecal aby vytáhli hadice (snad všechny co měli), natáhli je přes celou louku a shodili ho proudem vody.. Bylo to super - hasičský útok na letadlo
. Mrzelo mě, že jsem to aspoň nenafotil.. Na optání co dlužím si řekli o flašku švestek.. jel jsem honem do obchodu rozhodnutý koupit jim ty flašky tři, jak jsem byl šťastný.. Měli jenom dvě a ještě na mě koukali divně, že jim beru obě co mají
.
stavitel0 píše:Taky jsem slysel historku jak nekdo volal hasice aby mu sundali letadlo. Kdyz muzou sudnavat kocku ze stromu, tak zejo..... No ale v tom rozruseni rekl do telefonu jen, ze tam spadlo letadlo.......dorazili tam 3 hasicske vozy. Ale pry to bylo nekde na vesnici, takze to stalo jen 3sudy piva.Nebyl jsem u toho a nechci se dohadovat o pravdivosti teto historky. Ja jen az budete nedko volat..................
Nebylo to na´vesnici, nýbrž v Praze. Hasičům to nahlásili správně, ale hasičská dispečerka si z hasičů udělala kozy.
O akci existuje fotozáznam, dokonce setříhaný do podoby komixu. Protagonisté se vyskytují na mojehobby.
-
jozefbb
- Kontaktovat uživatele:
Myslel som, ze ma to uz obide,/ze stacilo raz/ vcera som hodil a ani som sa nenazdal a ASK18 bolo na stromoch, konkretne hraby . Z vrchu vyzerali, ze maju len asi 3-4 metre, ale ked som vosiel dnu tak 15-20m, vetron ma 2,4m, ale som ho zo spodu vobec nevidel, nasiel som ho len podla cukania serv. Chvala bohu v tom nestasi to dobre este dopadlo, celkom rycho som ho striasol,len podla zvuku serv/ ale ero je na generalku/ale elektronika je zachranena az na jedno servo v kridelku