Stevo píše:Najrozumnejšie je preštudovať technické listy živice a tužidla, pretože tam su (mali by byť) časy a teploty s výdržami atd. (veľmi podstatné detaily, kt. rozhodujú o tom, či to bude dobré alebo vynikajúce)
prostudovat = mít znalosti a zkušenosti, ty já nemám viz založení vlákna. Zkušenost mám s Letoxitem a Epoxy 1200.
Z technického listu vyčtu "Vytvrzení: 24 h 20-25°C + 15 h 50-55°C" ale také 10 h 40-80°C což jsem nechápal zada je podmínka obojí nebo stačí to "teplejší 15-ti hodinové" To mi Dudaj vysvětlil, takže vytvrzovat hned při teplotně co snese daný materiál a co dovoluje katalogový list. Což chápu pro naše modlářské účely je tedy dostačující, přímo to "upéct" Dudajovi za to VELKÉ díky

Jiná další reakce než tvoje nebyla, která praktickou zkušenost nepřinesla. Možná jsem se i špatně zeptal dokonale neznalý technologie. Takže asi musím se vrhnout na havlův web a jet po katalogových listech a tipovat co je vhodné k "laminování" a má dobrou nasákavost do materiálu, což předpokládám mi řekne viskozita a to že je vhodná k laminování a né lepení. Pak už jen porovnat pro mne asi důležitou tvrdost a pevnost v ohybu/tahu.