Bellanca Decathlon od Phoenix model.Kde sehnat levněji?
Bellanca Decathlon od Phoenix model.Kde sehnat levněji?
Ahoj kluci.Na Towerhobbies jsem objevil tenhle model o dost levněji než se dá sehnat u nás nebo na Slovensku.Konkrétně tenhle: https://www.towerhobbies.com/product/16 ... A1560.html Ale oni podle všeho neposílají do jiného státu.Jestli se mýlým,tak mě opravte.Našel jsem ten model skladem jen na Slovensku za dost odlišnou cenu tady: https://www.modelarstvoimi.sk/decathlon ... /12973/413 Vím,že by se muselo platit clo mimo EU atd.A taky pošta něco stojí.Ale snad ne tolik.Anebo někdo umíte líp googlit a najdete v EU skladě?Dík za pomoc.Je rozdíl jestli to koupit za 5000kč nebo za 7000Kč.Dík za pomoc.
- Kuba78
- Kontaktovat uživatele:
Re: Bellanca Decathlon od Phoenix model.Kde sehnat levněji?
Ten rozdil je prave to clo a dph..
Kupoval jsem tehdá na towerhobbies corsaira (normálně poslali, ale třeba se to změnilo). Ale bral jsem ho tam v době kdy tady u nás (pelikána) nebyl skladem, cenově to vyšlo nastejno tudíž nemá to cenu, akorát se člověk zaobírá navíc dokladama.
Jeti DC-16
F4U Corsair (Saito FG-60R3), Swift 2, VSB-66 Orlice 4,35m, Sopwith Pup 1,35m, Mustang P51
F4U Corsair (Saito FG-60R3), Swift 2, VSB-66 Orlice 4,35m, Sopwith Pup 1,35m, Mustang P51
No dobře. dva tisíce doprava a clo.Taky nechci řešit zbytečný komplikace.jenom nechápu proč tyhle modely už nikdo neprodává?To Phoenixmodel zkrachoval?Asi ne.A tady se nedá sehnat kloudný éro na spalovák.A když tak za takovouhle raketu.U nás nikdo nemá a na tom Slovensku poslední.Ale s dopravou to bude za 8000kč.A to je za takovýhle letadlo na osmapůlku strašlivej balík.Zkusím ještě pogooglit.Kdyby snad někdo objevil levněji,tak díky moc.
Hezkou Bellancu vyrábělo i Modelstudio Tupesy....asi to není ta kterou sháníš a navíc nevím jestli ještě něco vyrábí,ale je to jen takový tip...
Sice to není od Phoenixu, DECATHLON 40/46 ARF 1.72M SEAGULL MODEL
Díky všem kluci.Nakonec jsem se rozhodl pro trochu větší od SG- model.Rozpětí 1800 mm.Váha okolo 4000 gramů.Akorát nevím jestli 15 ccm čtyřtakt bude stačit i na trochu akrobacie.Radši bych čtyřtakt.ale v záloze mám kdyžtak MVVS 12,7 ccm.A nemáte někdo zkušenosti s modelem od Seagull- model?Kvalita atd.?
-
JardaRůžička
Od Seagullu jsem měl Pilatus TurboPorter. Pěkně zpracovaný a létal velmi dobře.
- huper
- Kontaktovat uživatele:
Seagull má Bellancu 1800 ? Daj Link,
„Letí to, a to je podstatné.“