Tak pracovně přespávací Zafira definitivně dosloužila tak zas kutím další pracovně přespávací auto.
Sice mám ještě víkendovou obytnou dodávku, ale s ní mi to přijde parkovat a přespávat na divoko, zvlášt případně někde s modýlkem co nejblíš hrany svahu už docela za čarou .
Priorita je pracovní auto, tak to s tím přespávacím komfortem určitě nechci přehánět.
Po zkušenostech se Zafirou jsem se nakonec rozhodl pro střechou trochu vyšší auto, aby se tam dalo alerspon trochu rozumě sednout a spaní bude tentokrát na podlaze, zvýšené spaní sice super kuli uložnému prostoru pod pelechem, ale pak se k těm věcem blbě leze z auta, to je docela oser i v té dodávce a navíc tady by to byl i problém kuli převozu koloběžky.
tady to chci vyřešit trochu jinak, pod střechu jsem si ukutil přez celou délku auta šuplík--na práci pro hliníkový schudky, na kempování na nějaký ty čínský polívky a jiný blbosti.
televize je jasná, bez tý bych to nedal, tady ale ještě uvidím, pořád zvažuji nějaký pc monitor tak do uhlopříčky max 50cm s odběrem tak do 2A na 12v, což se ještě dá považovat za stále přijatelný odběr, ale koupil jsem si z číny 7 palcový monitor co by couvací kameru, ale i se vstupem hdmi a mám pocit, že bych to přežil i s tím pidimonitorem, spotřeba nula nula prd a nezabírá to žádný místo, ale ještě uvidím.
Nezávislý topení se mi vešlo do zadní boční police tak mi nebude nikde překážet.
Do uložného prostoru jsem si udělal šuplík potuněný o kolečka, abych ho mohl s pracovním bordelem jen vystrčit ven a né to všechno přenášet sem a tam, navíc i v Zafiře mi prdělo hrabat něco uprostřed--z bočních dveří daleko, ze zadních taky, ted si to mohu trochu vyšoupnout celý ven.
Jak jsem ale kutil ten šuplík, tak mi najednou došlo, že by na to kempování šlo to auto protáhnout, dodělat dozadu stanovou přístavbu chycenou na autě na obrubě tesnění zadních dveří. Zatím ale jen promýšlím jak to vyřešit, aby to bylo pouze dostačující, co nejméně komplikované a co nejskladnější, což by bylo jednoznačně formou stanu na vyšoupnutém šuplíku, jen trochu kratším než ten pracovní, aby se před něj vešli i zadní sedačky--cca 110cm.
Autobaterka se mi asi vejde dopředu 95Ah s čímž bych si měl na dobijení baterek do modýlku na víkend vystačit, na střešní zahrádku přijde trvale podvěsit jeden solár 100W, takže v létě by to mohlo dát na slunci za den až cca 40Ah---vyzkoušeno z dodávky že je to reálné, pokud neparkuji ve stínu.
Ještě tam potřebuji nějak vyřešit hajzlík, sice mám klasickej kempinkovej chemickej, ale na jedno, dvě vykadění za víkend je to docela opruz s tím pak doma šachovat. něco už mám v hlavě, ale ještě to musím probrat s manželkou, aby z toho neměla osypky .