Reflex simulátor
Reflex simulátor
Zdravím, stáhnul jsem si demo tohoto simulátoru a nevím, jak nastavit ovládání modelu před klávesnici... Jde to vůbec? Díky
No protože nemám ten bazmek na připojení k PC a raději si koupím ještě jeden akumulátor než simulátor za 600 Kč... Taky mi jde spíš o to seznámit se s letovými vlastnostmi vícemotorových modelů, jako je ten, co si hodlám koupit. Potom si to nějak převedu na vysílačku, to zase takovej problém nebude. A navíc si chci taky zalítat jen tak pro radost a na to mi stačí klávesnice.
zdzd píše:To by mě zajímalo, jak ji upravíš aby plynule reagovala na naklánění kniplů...
Zdenku, uznej, ze tohle zacina bejt uz vazne zajimavy
A pro Mr. Seba: Myslim, se jsi stale nepochopil jadro pudla. Navic mi nejak nejde do hlavy, proc nejsi ochoten koupit simulator a radsi koupis baterku. Takze ti trosku poupravim tve uvahy. Simulator nestoji 600, ale 3000 a vice. Mam na mysli legalne porizeny, profesionalni sim, zadny paskvil ala FMS.
Hodlas si poridit nejaky model, je fuk jaky. Jenze pokud nekoupis prave onen simulator za 3000 a vice, nenatrenujes nic => az poprve vzlitnes, pujdes k zemi bleskovou rychlosti a pak jen splaces nad troskama.
Jo a co se tyce treninku na simu, tak je preci logicky, ze musis trenovat na TE SAME RC SOUPRAVE, KTEROU BUDES OVLADAT ONEN MODEL a ne na klavesnici.
No a ted jsem zvedavej, jestli uz jsi to konecne pochopil
Šeba píše:Potom si to nějak převedu na vysílačku, to zase takovej problém nebude. A navíc si chci taky zalítat jen tak pro radost a na to mi stačí klávesnice.
A timhle jsi pobavil nejen me, ale hodne lidi kolem, a to bez urazky. Zkratka a dobre jsi neskutecne mimo realitu, a jen proto muzes neco takoveho vubec napsat.