Across buggy 4x4, svítí, zatáčí ale nejede

Pokud to má kola, jezdí po asfaltu nebo v terénu.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Martinez5321

Across buggy 4x4, svítí, zatáčí ale nejede

#1 Příspěvek od Martinez5321 »

Dobrý den, chtěl bych se zeptat ohledně problému u rc auta across buggy 4x4. Mám s ním problém, když zapnu auto, tak bliká a dá se i zatáčet,ale když se chci rozjet, tak se nerozjedu. A akumulátor nabíjím předepsaným časem. Přemýšlím že by to mohlo být baterkou(ikdyz autem očividně nějaký proud teče, protože světla blikají),motorem nebo nějakou další součástkou, tak pokud by vás něco napadlo tak prosím o radu. Děkuji
jio

Re: Across buggy 4x4, svítí, zatáčí ale nejede

#2 Příspěvek od jio »

A když auto zvedneš, tak se kola točí? Pokud se netočí, začal bych hledáním problému v konektorech nebo v kabeláži.
Jinak tou baterkou to být může. Může být za hranicí své životnosti. Světla rozsvítí, ale motor se při zátěži už neroztočí.
Martinez5321

#3 Příspěvek od Martinez5321 »

S tímto jsem problém už taky měl ale tentokrát ani ve vzduchu se to netočí. Takže zkusim možná koupit novou baterku a pak se uvidí jestli to bude baterkou a nebo kabeláží. Jinak díky
SHU

#4 Příspěvek od SHU »

Martinez5321 píše:S tímto jsem problém už taky měl ale tentokrát ani ve vzduchu se to netočí. Takže zkusim možná koupit novou baterku a pak se uvidí jestli to bude baterkou a nebo kabeláží. Jinak díky

dřív než kupovat novou baterku bych změřil napětí na baterce v klidu a při pokusu se rozjet. To hodně napoví. A pokud nemáš měřák, tak 200,- za nejlevnější multimetr je velmi dobrá investice do budoucna. V modelařině se Ti bude hodit.
Odpovědět

Zpět na „Auta“