spellcross123 píše:zkouseli jste ty cinsky serva? chtel bych neco okolo 6g a zajimalo by me jestli to ma smysl?
unitedhobbies.com
-
Marek71
- Kontaktovat uživatele:
Používam HXT500 aj HXT900 zatiaľ bez problémov. Jedno HXT500 (z celkovo asi 10 kusov) mi hneď po zapojení zhorelo, ostatné makali dobre...
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Číslo na celní poštu v praze
Prosím nemáte někdo číslo na celní poštu v Praze? už 14 dní mi někde vysí T-rex 600n, a furt nic. Status mám týden že to bylo odeslané do české republiky, ale dál nic. Stalo se to už někomu???? Jde to z usa. Dík předem za odpověď.
Číslo nevím, ale aspoň mail na celní poštu provoz.ozmp@cpost.cz
Safari H41, T-Rex 450S, el. CESSNA 480 Pelikan, Futaba 7C 2.4
Je to smutné, ale musím iba sucho skonštatovať, že na UH >neuverejňujú< (cenzúrujú) recenzie, ktoré poukazujú na negatívne stránky produktu... Takže pozor - netvoriť si ŽIADNY NÁZOR z uverejňovaných recenzií, sú dobré leda tak odkukať nejaké meranie či váženie... 
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=72
Re: Číslo na celní poštu v praze
Gidy píše:Prosím nemáte někdo číslo na celní poštu v Praze? už 14 dní mi někde vysí T-rex 600n, a furt nic. Status mám týden že to bylo odeslané do české republiky, ale dál nic. Stalo se to už někomu???? Jde to z usa. Dík předem za odpověď.
U moji zasilky ten stav trval 2 tydny:
Zásilka podána dne 14.07.2008.
Zásilka dne 16.07.2008 odeslána do České republiky.
Zásilka dne 02.08.2008 převzata vyměňovací poštou 22000 - pošta Praha 120.
Zásilka v průběhu celního odbavení. - a asi si jeste pockam
Katana VA * Blade Freeair * Puding * Filip 400 sport - 6EX Fasst
Re: Číslo na celní poštu v praze
Gidy píše:Prosím nemáte někdo číslo na celní poštu v Praze? už 14 dní mi někde vysí T-rex 600n, a furt nic. Status mám týden že to bylo odeslané do české republiky, ale dál nic. Stalo se to už někomu???? Jde to z usa. Dík předem za odpověď.
Celnice ČP tel: 257 019 256 - dost často nestíhají.
A co pomoci mně na oplátku
Toro 300 (TELINK), Mustang P51-D (ŠAD model), Blade MCX, MiniQuadcopter (3D tisk) s KK2.1
31,7 POSLALI z hobbycity 2 zasielky na poštu ,,a 8.8 som to mal doma a zase bez colných ceremonii.
krabica ako od topanok a prišla ako listová zasielka / baba na listovom
mi ju prehadzovala ponad sklo lebo neprešla okienkom
druhá bola A4 bublinková obalka
krabica ako od topanok a prišla ako listová zasielka / baba na listovom
mi ju prehadzovala ponad sklo lebo neprešla okienkom
druhá bola A4 bublinková obalka
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=309
- spellcross123
- Kontaktovat uživatele:
cim se plati
chtel bych si objednat vysilacku a dalsi veci potreboval bych poradit jestly to budu platit v Kč nebo v dolarech a jestly to priveze ceska posta a kdyz nikdo jiny tak bude umet mluvit cesky