Reflex simulátor

Název tohoto fóra mluví sám za sebe.. prosím ale žádný warez. Cokoliv okolo pirátského software, cracků, hacků atd bude ihned mazáno.
Zpráva
Autor
Machs

#16 Příspěvek od Machs »

Šeba píše:Tak já si teda tu klávesnici upravím, abych s ní potom mohl řídit model... Takže jakej simulátor mi to dovolí?

myslim ze demo RealFlight G4 jde ridit pres klavesnici ...

ale jak ti radej ostatni ... na tom se fakt nic nenaucis
Gllun
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Gllun »

škoda slov
Šeba

#18 Příspěvek od Šeba »

Machs píše:
Šeba píše:Tak já si teda tu klávesnici upravím, abych s ní potom mohl řídit model... Takže jakej simulátor mi to dovolí?

myslim ze demo RealFlight G4 jde ridit pres klavesnici ...

ale jak ti radej ostatni ... na tom se fakt nic nenaucis

No konečně mi někdo odpověděl na mojí otázku... Moc díky. Možná se na tom nic nenaučím, ale chci si zalítat hlavně pro zábavu, pač nemám desetitisíce na akrobatický vrtulník nebo letadlo a na to mi stačí klávesnice. Co se týče skutečných modelů, tak lítám s větroněm s ovládanou směrovkou a výškovkou a budu postupně přecházet na Cargotrans viz téma ve stavebnicích. To snad nějak zvládnu, v simulátoru aspoň zjistím, jak se chovají podobný letadla a pak si to převedu.
zdzd

#19 Příspěvek od zdzd »

Šeba píše:To snad nějak zvládnu, v simulátoru aspoň zjistím, jak se chovají podobný letadla a pak si to převedu.

Jako by hrách na stěnu....
phoenix3355

#20 Příspěvek od phoenix3355 »

teda ja jsem uplnej zacatecnik ale todle by me nejak nenapadlo. Fak gud. Samo ze bez urazky.
Ps: to si stejne tak muzes porid nejakou hru a ne letecky sim ;-)
scarabeus

#21 Příspěvek od scarabeus »

phoenix3355 píše:teda ja jsem uplnej zacatecnik ale todle by me nejak nenapadlo. Fak gud. Samo ze bez urazky.
Ps: to si stejne tak muzes porid nejakou hru a ne letecky sim ;-)

Napr. MS Flight Simulator 2008 a podobny... To je fakt :-)
Walhalla
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Walhalla »

:) tak to jsem se zase jednou pobavil..

a predstavoval jsem si, jak potom seba chodi po poli a ridi letadlo s klavesnici povesenou na krku.. protoze se to naucil ridit na klavesnici a pak mu to s kniplama nejde.. :-)

neni to moc presne.. ale.. kdo zkousel ridit realisticky simulator na PC prez volant a pak sipkama.. tak tusi, jak velky rozdil to muze byt.. a to se auta ridi jen ctyrma klavesama.. :-)

a pokud se nepletu tak realflight opravdu ridit klavesnici nejde.. jde tam nastavit par veci jako podvozek a tak.. ale to je vse...

a Sebo, pokud chces opravdu vedet, jak se ten model chova, tak k tomu ti klavesnice nepomuze.. to je jako kdybys chtel zjistit jak ridis auto, jak se chova v rychlosti a v zatackach prave rizenim na klavesnici.. proste nemas tuchu..

dokonce ja nejdriv zkousel na simulatoru pomoci gamepadu - ktere obcas funguji - ale taky to neslo vubec ridit a porovnavat s vysilackou... proste to nejde.. dokud nezkusis, nezjistis..

a opravdu FMS jde klavesnici protoze to v podstate neni simulator. Simulatory zacinaji u AeroFly Pro Deluxe, pak Real Flight od verze 3.5 a Phoenix pro vrtulniky.. jsou i dalsi, ale na tehlech mas opravdu aspon trochu zjistit, jak se letadla chovaji... POKUD JE RIDIS VYSILACKOU
Walhalla
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Walhalla »

Šeba píše:v simulátoru aspoň zjistím, jak se chovají podobný letadla a pak si to převedu.

NEZJISTIS! A POKUD PREVEDES, TAK ZNICIS LETADLO
lojzo1998

Re: Reflex simulátor

#24 Příspěvek od lojzo1998 »

Ludia a nedal by sa pouzit gamepad?Tam su joysticky plunule nie ako klavesnica myslim ze sa to blizi k normalnemu ovladacu len ktory simulator by to zobral
rampa_mckvak
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko

Re: Reflex simulátor

#25 Příspěvek od rampa_mckvak »

lojzo1998 a na letiště si taky vezmeš ten tvůj gamepad? Já nechápu co kdo furt vymejšlí za hovadiny. Simulátor není hra. A pokud se chci učit lítat, tak používám k tomu vysílačku kterou si beru i na letiště (pokud tedy nemám dvě. jednu na doma a druhou na ven). A pokud hraju hry, tak k tomu používám to co je potřeba, klávesnící počínaje....
A navíc tohle vlákno už je přes tři roky "mrtvé".
Co neubrzdíš neukecáš.
Odpovědět

Zpět na „Simulátory a modelářský software“