Radiomaster tx16s vs frsky Tarantis Q X7S ACCES
Re: Radiomaster tx16s vs frsky Tarantis Q X7S ACCES
Inspirovali jste mě k vícekliku, tak jsem dal jedno z možných řešení do "správného" (OpenTx) vlákna
. (Ale já dávám přednost délce stisku tlačítka)
Souhlasím, že víceklik je trochu úlet.
A namíchat do toho proměnnou mě nenapadlo. Hodně se TO tím zjednodušilo/zpřehlednilo.
Krásná práce!
A namíchat do toho proměnnou mě nenapadlo. Hodně se TO tím zjednodušilo/zpřehlednilo.
Krásná práce!
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | poletuchy | 24ch volantovka)
Dík, ale jak jsem napsal u příspěvku, je to i tvá "vina". 
Všem moc děkuji za Vaše rady. Nakonec se mi podařilo zakoupit zánovní X20 tandem za velice rozumnou cenu.
Doufám, že jsem neudělal chybu.. Teď se s tím jen trochu naučit a bude to fajn. Náhodou nevíte o někom z okolí Hořice,Dvůr Kralové popřípadě Hradec Králové, kdo chodí lítat a používá ETHOS?
Doufám, že jsem neudělal chybu.. Teď se s tím jen trochu naučit a bude to fajn. Náhodou nevíte o někom z okolí Hořice,Dvůr Kralové popřípadě Hradec Králové, kdo chodí lítat a používá ETHOS?
Blade 70, Beta 1400
- juraj.jurej
- Kontaktovat uživatele:
tom099 píše:Všem moc děkuji za Vaše rady. Nakonec se mi podařilo zakoupit zánovní X20 tandem za velice rozumnou cenu.
Chybu si určite neurobil. Naopak, máš kvalitné moderné rádio min. o triedu lepšie, ako si zvažoval s výborným OS. Naučíš sa rýchlo. Ethos je intuitívny.
Začni manuálom.
FrSky Tandem X20