@automet "Nikon Coolpix L 830 mám 2 sady klasických bielych Eneloop, idú tam 4xAA."
Na čtyři kusy AA jsem zažil fix focus hodně stařičký Olympus C-100. Naprosto nenáročný na baterky šly i ZnCl
Super jednoduchá obsluha a dobré výsledky. Jenže když jsem kupoval, jedině SECOND HAND, a za draho
Kluk mne ukecal na nový autofokus X-710 což je jen jinak značený Olympus FE-100 Za podobný peníz jak C-100
_ Jenže ten už byl na dvě AA tím pádem zcela jiná účinnost měniče ze 3V než jak tomu bylo u 6V
_ Byla to doba kdy přišly NiMH 2500mAh a stály za prd. Malinko lepší 2700mAh až trochu později
A LSD typy eneloop ještě hodně daleko. Nakonec to byl Nikon COOLPIX S203 s LiIon 3.7V, 740mAh.
Dnes vede "šudlajfón" mobil, který je stejně vždy po ruce. Jako obraz-zápisník slušný výsledek Netřeba další krám
Jaký lepší nabíječ jednotlivých článků NiMH, NiCd, Li-Ion
Re: Jaký lepší nabíječ jednotlivých článků NiMH, NiCd, Li-Io
_ V akci od TOMTOP zde už byla nyní za podobnou cenu další .cz Lii-500S (Li-Ion a NiMH)
Nab.: 0.5 0.7 1.0 A (jen dva sloty 2.0A) Vyb.: 0.25 0.50 A, Režimy: Nab. Vyb. a Test
LiitoKala (Diagnostic Charger) Lii-500S User Manual
Nab.: 0.5 0.7 1.0 A (jen dva sloty 2.0A) Vyb.: 0.25 0.50 A, Režimy: Nab. Vyb. a Test
LiitoKala (Diagnostic Charger) Lii-500S User Manual