Hobbycity hláška.
-
TERAZKY
- Kontaktovat uživatele:
Hobbycity hláška.
Check this button after you have read and agree to the following warning
Prosím, čo znamená táto možnosľ pri nákupe, chcem ukončiľ nakupovanie a už to konečne objednať.
Dík moc - to je tá preferovaná ruština...
Prosím, čo znamená táto možnosľ pri nákupe, chcem ukončiľ nakupovanie a už to konečne objednať.
Re: Hobbycity hláška.
TERAZKY píše:Check this button after you have read and agree to the following warning
Stlač toto tlačítko ak si si prečítal a súhlasíš s následujúcim varovaním......
http://lubo111.rajce.idnes.cz
-
TERAZKY
- Kontaktovat uživatele:
No je tam-
Payment Status
If you have made payment online with a credit card or your paypal account the status will change to 'Paid' within 10min.
If you paid with an echeque your order will remain 'Pending' until the echeque 'EFT' has cleared (usually 8 days).
WAREHOUSE STATUS
After your payment has been verified the warehouse status will show 'Processing'.
Once we have completed your order, your warehouse status will change to 'Shipped'.
Backorders
If you purchased an out of stock item, your order will stay on 'Processing' until the item arrives into stock.
Payment Status
If you have made payment online with a credit card or your paypal account the status will change to 'Paid' within 10min.
If you paid with an echeque your order will remain 'Pending' until the echeque 'EFT' has cleared (usually 8 days).
WAREHOUSE STATUS
After your payment has been verified the warehouse status will show 'Processing'.
Once we have completed your order, your warehouse status will change to 'Shipped'.
Backorders
If you purchased an out of stock item, your order will stay on 'Processing' until the item arrives into stock.
TERAZKY píše:No je tam-
Payment Status
WAREHOUSE STATUS
Backorders
To to tam je, ale koukni pod to a tam musíš mít tutot tabulku a čtvrtý sloupec je payment a tam to musí být. Udělal jsem ti výřez ze svého účtu, tak snad už to pochopíš!!!

TERAZKY píše:Pending Not Available
Teraz tam mám uvedené toto.
Teda to idté ako Ty v poslednom riadku, čo je to - prevod sa nezdaril?
Už ma to s.ere.
Pokud ti to hlásí, to co já mám na posledním řádku, tak jsi neudělal platbu kartou, tak jak má být. Okamžitě jak zaplatím (neplatím přes paypal), tak mi přijde mail a v předmětu má toto "Payment approved" a za tím číslo tvojí zakázky. A okamžitě je payment status ve výše zmiňované tabulce "PAID"!!!!
Pokud ti tento mail nepřišel, udělal jsi v platbě kartou chybu a neuaplatilo se to!!!!
-
TERAZKY
- Kontaktovat uživatele:
BadBoy, a kde bola chyba v Tvojom prípade? V súvislosti s hláškou v Tvojom 3. riadku.
Dík moc za radu. Nemusí byť náhodou na karte neaký daný zostatok, napr. vo výške nákupu? PRE UPRESNENIE zostatok po tomto predmetnom nákup pochopiteľne.
Otvoril som si účet špeciálne na účel podob. nákupov zo zahraničia na skúšku s vkladom 5t. SK. A na HC som mal účet 220 USD.
Dík.
Dík moc za radu. Nemusí byť náhodou na karte neaký daný zostatok, napr. vo výške nákupu? PRE UPRESNENIE zostatok po tomto predmetnom nákup pochopiteľne.
Otvoril som si účet špeciálne na účel podob. nákupov zo zahraničia na skúšku s vkladom 5t. SK. A na HC som mal účet 220 USD.
Dík.
TERAZKY píše:BadBoy, a kde bola chyba v Tvojom prípade? V súvislosti s hláškou v Tvojom 3. riadku.
Dík.
já jsem omylem v hc potvrdil tu objednávku 2x, ale jednou jsem ji vůbec neplatil a pořád to tam takhle píše. Nejdříve musíš potvrdit objednávku a pak tě to nasměřuje na platbu kartou, kde znovu zadáváš všechny údaje znovu, jako adresu atd...