Prodám Osirise
Prodám minimálně létaný model kategorie F3K Osiris.Model je minimálně látaný - půl sezóny a to ještě rekreačně. Nebouraný
Model je komplet osazen servy D47 a D60. Model stavěl výrobce p. Čermák F3k.cz. Stačí dát přímač a baterky.
Neposílám poštou, pouze osobní odběr Praha Letňany, Mělník, Kralupy,Mladá Boleslav, Ústí nad Labem
Cena 8000,-Kč
tel 607 553056
Bazar F3K
Re: Bazar F3K
Zdravím vás. Nemá prosím někdo na prodej křídla na házedlo? Staré samodomo házedlo už má nejlepší za sebou, na křídle je už i prasklina. Leží mi doma jeden nový uhlíkový trup na Longshota, tak bych si postavil něco novějšího. Občas jsem na modelbazaru viděl nějaké křídla s výrobní vadou jako nedokonalý povrch atd ale dlouho tam nic nebylo nebo jsem to neviděl. Nemám to na soutěže tak by mi stačilo něco levnějšího. Jinak bych vzal asi celé káčko jako Sharka nebo podobné.
Koupím F3K
Ahoj,
koupím F3K házedlo 1,5m na rekreační létání. Pokud by jste měli někdo na prodej, dejte mi prosím vědět do pm.
Díky
Vyřízeno.
koupím F3K házedlo 1,5m na rekreační létání. Pokud by jste měli někdo na prodej, dejte mi prosím vědět do pm.
Díky
Vyřízeno.
Naposledy upravil(a) Blaze83Cz dne sob 28.01.2023 20:44, celkem upraveno 1 x.
Re: Koupím F3K
Ahoj, mám osazenou Maat 1 s kterou vůbec nelítám (mám i Maat 3)
Cenu ted z hlavy nevím. Něco nabídní.
Chomutov
Chomutov
Dnes jsem náhodou narazil na: https://www.rcbazar.cz/inzerce/aurora-9 ... main_image
možná by na rekreaci mohlo stačit (zbytek rozprodat)...
možná by na rekreaci mohlo stačit (zbytek rozprodat)...
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | poletuchy | 24ch volantovka)
Re: Koupím F3K
Kopec77 píše:Ahoj, mám osazenou Maat 1 s kterou vůbec nelítám (mám i Maat 3)
Chomutov
ahoj jakou máš představu o ceně za maat 1 a maat 3? jsem z Litvínova a měl bych zájem;)
HK500 GT
HK450-480 4clanek
MCPX 2S power
HK450-480 4clanek
MCPX 2S power
-
hrábě
Dobrý den, koupím F3K na naučení do 5000kč včetně serv a ideálně i s akku. Preferuji osobní předání Praha-Kladno-Rakovník. Při předání bych uvítal pomoc s nastavením a zalétnutím modelu. Jsem pravák a létám mód 2.
Vyřešeno
Vyřešeno
Dobrý den,
sháním f3k házedlo pro rekreační létání pro praváka. Může být i létané (v dobrém stavu) případně "druhé jakkosti". Klidně mi doporučte případně výrobce. Děkuji.
sháním f3k házedlo pro rekreační létání pro praváka. Může být i létané (v dobrém stavu) případně "druhé jakkosti". Klidně mi doporučte případně výrobce. Děkuji.