Společné polétání Ostrava - Poruba – IV.
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Re: Společné polétání Ostrava - Poruba – IV.
Ahoj kluci , připomínám sobotni akci na štěrkovně v Hlučině. Kolega a já bereme lodě ,pokecame,pokukame a popoplujem buď v ,,kruhači,, nebo na jezeře. Pozor je tady změna příjezdu na akci. Vice info na strankach kubik team. Mějte se . Alonzo.
Ahoj par fotek z Hlučina se objevilo na Kudik team. Koukněte. Aj jsme tam i my. Lolin a Alonzo. 
- supan
- Kontaktovat uživatele:
alonzo píše:Ahoj par fotek z Hlučina se objevilo na Kudik team. Koukněte. Aj jsme tam i my. Lolin a Alonzo.
koukal jsem , jste fešáci
Supan
- supan
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj chlapi,
tak jsem se rozhoupal a na Funcupa namontoval plováky.
ŽERMANICE, BEZVĚTŘÍ. PARÁDA!
https://photos.app.goo.gl/t5YzxqzUNFNTmZXk6
Supan
tak jsem se rozhoupal a na Funcupa namontoval plováky.
ŽERMANICE, BEZVĚTŘÍ. PARÁDA!
https://photos.app.goo.gl/t5YzxqzUNFNTmZXk6
Supan
No paráda
, počasi tak na hraně, byls na vyletě ?
- supan
- Kontaktovat uživatele:
alonzo píše:No paráda, počasi tak na hraně, byls na vyletě ?
JJ grilovačka na Lučine u kamoše na přehradě. K tomu 6 děcek. Všecky jsem vzal na druhý vysílač.
Jak si polítali, tak jsem si ještě dal jednu baterku a pak si šel zaplavat.
Jak jsem mijel kemp, tak mi lidi mavali a děkovali za letecký den.
Úplně jsem byl překvapený!!!
Měl jsem z toho radost.
Tak to potěší. Tak přišti vikend to zopakuješ. 
Zdravím hošani.vzhledem k mému zdravotnímu stavu jsem nucen prodat, stavebnici WILGA z Polska materiál je EPP..
Ahoj mužeš sem hodit nějake foto ?
ago-56 píše:Zdravím hošani.vzhledem k mému zdravotnímu stavu jsem nucen prodat, stavebnici WILGA z Polska materiál je EPP..
Ahoj Ago. Já vám to říkám v dobrém: pijte s rozumem
Když jde všechno proti tobě, pamatuj, že letadlo vzlétne vždy proti větru a ne s větrem. H.Ford.
- Paris Ivan
Ahoj kamarádi.
Tak na silvestra jsem si už mnoho roků nezalítal. Na dnešek ráno slibované bezvětří, rosničkářům opravdu vyšlo.
Dva lety po 15 minutách mi úplně spravily náladu, po té delší době trvajících fučáků. Jsem na sebe pyšný.
Všem vám přeji hezký konec roku a ten příští rok ať je lepší, než byl ten letošní.
Zdravím Ivan
Tak na silvestra jsem si už mnoho roků nezalítal. Na dnešek ráno slibované bezvětří, rosničkářům opravdu vyšlo.
Dva lety po 15 minutách mi úplně spravily náladu, po té delší době trvajících fučáků. Jsem na sebe pyšný.
Všem vám přeji hezký konec roku a ten příští rok ať je lepší, než byl ten letošní.
Zdravím Ivan
- Paris Ivan
Ahoj kamarádi.
Zdravím Ivan ------- No to jsem se vyznamenal
Zdravím Ivan ------- No to jsem se vyznamenal
Ahoj kluci. Dlouho tu nic nebylo asi zimni přestavka.
Tak pomalu se nám otepluje plochy se zelenaji tak pomalu zkoumám a hledám vhodnou plochu na litani kolem Poruby. Byl jsem se podívat v Krásném poli hned za benzinkou ale hledám dál. Tak jestli nevite kluci o nějaké vhodné ploše kde by se dalo nerušeně litat.
Dik.
Ahojte s letáčkem na zítra...
Když jde všechno proti tobě, pamatuj, že letadlo vzlétne vždy proti větru a ne s větrem. H.Ford.
Kolegové .protože se můj zdravotní zhoršil akutní leukemie tak jsem nucen prodat mé letadla.za pár šušnů. všechny jsou EPP.
Je to škoda vyhodit. 732622449
Je to škoda vyhodit. 732622449