Zdravím, prosím kde se dá opravit Eclipce 7.
Při výměně acu jsem omylem zasunul konektor obráceně. I když jsem jej okamžitě vyndal rádio sice normálně zapnu na první pohled funguje normálně,displej, programování ale přijímače již nefungují.
Takže nyní nemůžu létat s žádným letadlem.Prosím rychle o radu.
Eclipse 7
Re: Eclipce 7
Nemáš v profilu uvedené místo svého výskytu, takže se těžko bude dávat odkaz na blízkou opravnu či člověka. Jednak můžeš kontaktovat s dotazem Wasserftáka, ten by měl vědět, kde má smluvní opravny. Jinak to dělá v RC servisu pan Hnízdil z Prahy (po zadání do vyhledávače ti to dá nabídku včetně kontaktů).
Hitec Aurora 9X
-
vitahavlicek
je to stara fm vysilacka nebo uz mikrovlnka
vitahavlicek píše:je to stara fm vysilacka nebo uz mikrovlnka
Mikrovlnka
Re: Eclipse 7
Eclipse mi před časem (necelé 2 roky zpět) servisoval Jiří Palík, od něhož mám i neoficiální firmware. Spokojenost maximální.
Jiří Palík mobil: 732 478 886
http://mujweb.cz/jiri-palik/manual/Index.htm
Jiří Palík mobil: 732 478 886
http://mujweb.cz/jiri-palik/manual/Index.htm
Símův axiom: Každý signál se zlepší, připojíme - li anténu
- aviator_lkka
Re: Eclipse 7
Zdravím
Mnoho let používám Hitec Eclipse (QPCM) s modulem Spectra 2,4GHz a tuningem od pana Palíka. Na motorovém (benziňák) akrobatu mám výškovku na 2 serva (každá polovina výškovky má své servo). Zapojení na kanál 2 a 7 a ve vysílačce spojené pomocí mixu "PMX". Vše funguje dobře. Jedinou chybou je trimování. Trimem výškovky (kanál 2) trimuji pouze kanál, tzn. jen polovinu výškovky. "Trim" na druhou polovinu výškovky (kanál 7) je otočný ovladač VR2. Existuje nějaká možnost (nastavení), aby trim výškovky (kanál 2) trimoval obě serva? Stejně jak je to u křidélek při zapojení na kanál 1+6 (ano, má svůj mix).
To co výše popisuji by už měla umět Aurora. Je to tak?
Mnoho let používám Hitec Eclipse (QPCM) s modulem Spectra 2,4GHz a tuningem od pana Palíka. Na motorovém (benziňák) akrobatu mám výškovku na 2 serva (každá polovina výškovky má své servo). Zapojení na kanál 2 a 7 a ve vysílačce spojené pomocí mixu "PMX". Vše funguje dobře. Jedinou chybou je trimování. Trimem výškovky (kanál 2) trimuji pouze kanál, tzn. jen polovinu výškovky. "Trim" na druhou polovinu výškovky (kanál 7) je otočný ovladač VR2. Existuje nějaká možnost (nastavení), aby trim výškovky (kanál 2) trimoval obě serva? Stejně jak je to u křidélek při zapojení na kanál 1+6 (ano, má svůj mix).
To co výše popisuji by už měla umět Aurora. Je to tak?