blembondo píše:Kdyby to nebyl Twin ale Trin tak to bude 3x33mW.Ještě jednou.Ty čipy jsou Hw propojeny a vysílají simultáně v jednom pásmu a je jedno jestli Lora nebo FSK.Kdyby vysílaly tak že jede jeden a pak druhý na přeskáčku mohlo by to teoreticky být 2x100mW.To že třeba R9Lite modul/Sx1276/ měl udávaný výkon 100mW byl jen marketingový tah Frsky.Těch 100mW se vztahovalo k 1% duty cycle/pracovní cyklus/.Přeflešováním toho modulu na ELRS z něho nedostaneš víc než 34mW.Tedy ano výkon není vše.Pro SX1280 ta matematika je ještě horší protože jede na 2.4Ghz a datový tok může být sakra větší než u SX1276/868Mhz.50mW pro Lora část modulu Twin je hooodně dostatečné.Znovu moc nechápu proč je tam FSK Access a to že by Twin měl mít fw FLEX slyším poprvé.Zatím vidím jen standar fw.Při 500mW u Twin nevěřím že pojede FSK Access část modulu.Byla by tam jen do počtu.Takže to co jsem napsal o interferencích platí.Zajimavá je i spotřeba energie u modulu Twin.Výrobce píše 84mA/100mW.Za jakých podmínek?Mno a možná je všechno jinak a to co tady píšu neodpovídá realitě.
Když se nad tím zamyslíš trochu hlouběji, není to nic jiného než prásárna od FrSky. To co chtějí prodávat mezi lid je v podstatě jen sobecký (mě to má pomoci, všem ostatním ublížit) navyšovač prahu šumu ve veřejném pásmu 2.4 GHz. Chtěl bych tu jejich prasárnu na spektráku vidět, co to bude dělat, až se to spustí, pokud v pásmu něco už bylo nebo pokud se něco do pásma přidá, pokud už to běží. Já jen, že někteří věci nechápou, protože mají frsky klapky na očích.