pomoc koupil jsem si bestii

Začínáte nebo chcete začít s vrtulníkem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Sali

pomoc koupil jsem si bestii

#1 Příspěvek od Sali »

Dobry den,zacal jsem s dvourotorakem a chytlo me to.Tak jsem si poridil Walkeru 60B a to je teda jina kava.Prosim neni tu nejaky skuseny vrtulnikar s Olomouckeho okresu,ktery by byl ochoten poradit a pomoct v zacatcich?Dekuju sali
Sali
zdzd

#2 Příspěvek od zdzd »

raging

Re: pomoc koupil jsem si bestii

#3 Příspěvek od raging »

Sali píše:Dobry den,zacal jsem s dvourotorakem a chytlo me to.Tak jsem si poridil Walkeru 60B a to je teda jina kava.Prosim neni tu nejaky skuseny vrtulnikar s Olomouckeho okresu,ktery by byl ochoten poradit a pomoct v zacatcich?Dekuju sali
ahoj,přečti si SZ. 8O
PepaCheb
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od PepaCheb »

Cau, nejsem od Olomouce ale W60b jsem mel, vlastne ted ji mam na skrini vystavenou bez elektroniky ale radio+prijimac pouzivam doted v MT tak kdybych treba mohl nejak pomoct tak muzu alespon ohledne tohoto a neco malo co jsem stacil postrehnout z sedesatky.
Sali

Walkera 60B

#5 Příspěvek od Sali »

AhojDiky za nabidku ale Walkeru uz nemam.Dal jsem ji pryc a poridil Volfa ME a jsem s nim nadmiru spokojen.Mej se pekne a at Ti to lita.
Sali
Bonny_boy

Re: Walkera 60B

#6 Příspěvek od Bonny_boy »

Sali píše:AhojDiky za nabidku ale Walkeru uz nemam.Dal jsem ji pryc a poridil Volfa ME a jsem s nim nadmiru spokojen.Mej se pekne a at Ti to lita.

Ahojky prosim te musel jsi ten model jak jsi to koupil nejak jeste dostelovavat ? nebo to hned leta v tovarnim nastaveni ? Diky moc
Sali

#7 Příspěvek od Sali »

Ahoj,samozrejme,ze se musi sestelovat stopa listu.Ta je malokdy v poradku.Musis si skontrolovat ale komplet nastaveni,idealni najit nekoho zkuseneho v okoli a pozadat ho o radu a sestelovani.A jestli je to Tvuj prvni jednorotorak,tak ani neskousej vzletnout a napred litej na simu.Vim o cem mluvim a kdyz proctes diskusy tak,tak to radi i skusenejsi a ver,ze vi o cem mluvi.Ja jsem hned chtel litat a pak jsem objednaval nahradni dily.To ses pak nastvanej sam na sebe.A navic to sam nedokazes ani dat do kupy.Takze nechat sestelovat a prvni simulator.
Sali
Odpovědět

Zpět na „Heli - začátečník“