Kolegové, pořídil jsem jetou MC-20 HOTT a je tam ENG FW 2.021. Existuje pro tuto verzi FW soubor s hláškami v češtině?
Děkuji
Jaký vysílač? MX-20, MC-20 či MZ-18
Re: Jaký vysílač? MX-20, MC-20 či MZ-18
MAXION,IONPRO i mini,Jantar 3,6m MVVS 8E, EDGE 540-MVVS 80ccm, Graupner MC-20 HOTT.
OK1VOX
OK1VOX
LMK Říčany
RadioMaster TX16S MkII ELRS
Graupner MZ12 PRO
RadioMaster TX16S MkII ELRS
Graupner MZ12 PRO
- kocispavel
- Kontaktovat uživatele:
janch píše:Předpokládám, že u MC-20 Gott lze měnit mode zleva doprava a naopak.
Ahoj,
lze, kdysi jsem to dělal. Mám MC 20 již 9 let k plné spokojenosti a bez poruchy. Akorát programování jsem moc nepochopil, no spíš jsem se ani moc nesnažil. Jenom pozor při koupi - první kus jsem vracel kvůli blbě usazeným pouzdrům na závěsné háky popruhu ve skříni vysílače - byly oba zešika.
Druhý už byl dobrý.
Zdravím
Pavel
kocispavel píše:
Ahoj,
lze, kdysi jsem to dělal. Mám MC 20 již 9 let k plné spokojenosti a bez poruchy. Akorát programování jsem moc nepochopil, no spíš jsem se ani moc nesnažil. Jenom pozor při koupi - první kus jsem vracel kvůli blbě usazeným pouzdrům na závěsné háky popruhu ve skříni vysílače - byly oba zešika.
Druhý už byl dobrý.
Zdravím
Pavel
Ahoj, už jsem mod z 2 přehodil na 1. Nebyl to problém. Háky jsem zkousel nasadit a snad ok.Mohu ti poslat foto jak mám zámky. Já mám teď navíc Graubner MX22 a ten má velice podobné programování jako tato MC20. Bohužel modely nejdou přenést, tak to musím napsat znovu. Čekám teď na RXy
Mam zatím jen 12L.
MAXION,IONPRO i mini,Jantar 3,6m MVVS 8E, EDGE 540-MVVS 80ccm, Graupner MC-20 HOTT.
OK1VOX
OK1VOX
- kocispavel
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,
já jsem kdysi program splácal a nyní je už jen kopíruji a případně měním výchylky, parametry, atd.
Teď mě čeká 4servové křídlo, tak uvidíme.
Mám několik přijímačů a ty přehazuju mezi modely. Když zapomenu jak se třeba binduje přijímač tak jůtůb pomůže.
Tuto soupravu jsem před lety pořizoval proto - že se mi líbila a hlavně, byla první, co v kompletu měla kufr, nabíječku, popruh, 2 přijímače, paměť a příslušenství. A taky telemetrii.
Zdravím
Pavel
já jsem kdysi program splácal a nyní je už jen kopíruji a případně měním výchylky, parametry, atd.
Teď mě čeká 4servové křídlo, tak uvidíme.
Mám několik přijímačů a ty přehazuju mezi modely. Když zapomenu jak se třeba binduje přijímač tak jůtůb pomůže.
Tuto soupravu jsem před lety pořizoval proto - že se mi líbila a hlavně, byla první, co v kompletu měla kufr, nabíječku, popruh, 2 přijímače, paměť a příslušenství. A taky telemetrii.
Zdravím
Pavel