FOX EPP 66"

Název je dostatečně samovysvětlující...
Odpovědět
Zpráva
Autor
Johnny
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od Johnny »

dnes jsem ho zalitnul.. info o modelu napisu po dovoleny:D.. zatim to lita pekne.. mel jsem slabsi zalitavaci podminky a tak z toho byly jenom tak minutovy lety.. vic toho napisu az bude poradnej vitr..
Don't drink and drive, smoke and fly.
Honza

#47 Příspěvek od Honza »

Já měl včera vítr jak víno, ale nadvakrát jsem vyklopil baterky a podruhé jsem je už nenašel. Zrovna v nejlepším.
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Tak jsem psal vyrobci, zda postovne pri objednani vice kusu je pocet kusu x 35 USD a nebo je to jen 35 USD za vsechny. Bohuzel zatim zadna odpoved.

Z JR mi naproti tomu odpovedeli obratem - pri objednani vice kusu se plati pouze jedno postovne = 150,-

Takze pokud by to od vyrobce stalo co kus to 105 USD, tak se to skoro nevyplati dovazet a je lepsi udelat hromadnou objednavku z JR.

Dalsi varku FOXu ocekavaji pristi tyden. Ja a Kubik777 silne zvazujeme objednavku...
Honza

#49 Příspěvek od Honza »

Fuuuj, všichni se tu opičí. Kupte si taky něco jinýho :lol:

Na dnešek jsem udělal konečně funkční háček a doufám, že tentokrát budou vleky bez krizovek a s akrobacií. Je to opravdu povedený model.
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od Vzduchoplavec »

No ja prave kupuju takovou malou vlecnou (Beaver od E-flite) a tohle by se tim dalo urcite v pohode vlekat... A na svah to taky bude prima.

Noj opicime se, ale co mame delat? Ale aspon si ho kazdej nejak jinak nastrikame :o)
Abu
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od Abu »

Honza píše:Na dnešek jsem udělal konečně funkční háček a doufám, že tentokrát budou vleky bez krizovek a s akrobacií. Je to opravdu povedený model.

Cim ho vlekate (chcete vlekat)... jak znam Vzduchoplavce tak na podobne pokusy urcite casem dojde :wink:
Popr nejake detaily ohledne vypinaciho hacku ??
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Honza

#52 Příspěvek od Honza »

A to já zůstávám u svého standardního zbarvení - "barva plechu". Mně to nebaví barvit. Udělejte i směrovku, bez ní to lítá napůl.
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Honza: Urcite! Smerovka u akrobatickeho Foxe nesmi chybet! Ten hacek jsi vzal ten od JR, jak u toho nabizeji? jeho zastavba je v pohode? Nejake foto by se hodilo...

Vubec bys to mohl hodit na galerii a trochu popsat - at se vyvarujem nejakym zadrhelum. :wink:
Honza

#54 Příspěvek od Honza »

Abu: Vlekáme Zlínem 50 od Šplíchala. Háček je běžný hliníkový na menší větroně, obroušený jen na trubičku, zkrácený. Udělám fotky.

Vzduchoplavec: Na tu akrobacii no budiž, ono to má poměrně málo energie, ale na svahu je to poznat, když jsou horší podmínky. Háček jsem vzal z vlastních zásob, model je koupený přímo od výrobce.

Měl jsem pro vás článek a krásnej - pr - ale nakonec jsem si řekl.. Tůdle! Jestli to dneska nafotím i v letu, zkusím to někam poslat.
Abu
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od Abu »

Ta Z50ka je docela mala, to by s Beaverem slo mozna vlekat dva Foxiky najednou :D Muj dvojploch na to bude asi pomalej....
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Abu: To je napad! 2 Foxe najednou - super! :o)
Abu
Kontaktovat uživatele:

#57 Příspěvek od Abu »

Jako ze bude vic trisek behem jediny rany :D
havrous
Kontaktovat uživatele:

#58 Příspěvek od havrous »

Abu píše:Ta Z50ka je docela mala, to by s Beaverem slo mozna vlekat dva Foxiky najednou :D Muj dvojploch na to bude asi pomalej....

Jako Honzovo vlekař bych se s dovolením zapojil do diskuze.
Prosil bych nepomlouvat moje jediné funkční letadlo! :lol:
Tahle Z50ka je asi opravdu na hraně, ale ještě jsme neměli šanci ten vlek pořádně vyladit. Věřím že s háčkem, který jsem dneska ve foxovi viděl, s delší šňůrou a když ještě trochu doladim ruce, tak to bude v pohodě.
Akorát se mi ještě nestalo, že bych byl dole dřív než Honza, takže ani pořádně nevim, jakte fox lítá. :lol:
Jestli se nám povede udělat nějaký video, určitě ho sem dáme.
Mam osazen motor Bel 3130 (9x5), 18ADualsky a 3čl 1300(1500) mAh, dohromady 510g.

Ta DHC-2 je fakt pěkná. Taky uvažuju o něčem větším, ale na tohle by mi na mém opticovi nezbyl kanál na háček, což je u vlečný dost zásadní problém :cry:
Abu
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od Abu »

No tak koukam ze vykonove by to mozna utahnul i muj dvojploch (200W s vrtuli 11x4.7, 1m rozpeti a 700g)... ale mozna by se musela dat jina vrtule s vetsim stoupanim, takhle to leti fakt hodne pomalu.
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Abu: Mozna zkusit 10 x 6. Mam v kufru 10 x 7 a 10 x 7 SF, tak to muzem zmerit, zda to s tim nehori, ale myslim,z e to bue chtit spis tu 10 x 6...

Fakt, ze trocha rychlosti asi bude nutna.
Odpovědět

Zpět na „Větroně“