RadiomasterRC verze Modulu 4V1
Re: RadiomasterRC verze Modulu 4V1
Co je to za vysilacku? Upgrade neni nic sloziteho a je to zalezitost na par minut. Popravde jsem se s takto protokolove orezenym "EU modulem" nesetkal.
Radiomaster pouzival/zneuzival Frsky protokol, se vsemi jeho vyhodai a neduhy...
Na obou stranach musi byt schodne protokoly, takze se flashovani jednoho nebo druheho nevyhnes.
Radiomaster pouzival/zneuzival Frsky protokol, se vsemi jeho vyhodai a neduhy...
Na obou stranach musi byt schodne protokoly, takze se flashovani jednoho nebo druheho nevyhnes.
Hacker Rapier; MPX FC,EG,ES; Phoenix 2k; RCF SBach 342XL
mikroheli a hromada kopter
FrSky Horus X10s
FrSky Horus X10s
Je to RadiomasterTX16S . Má interní modul a nejsem si jist že by upgrade bylo možné .Jestli se to netýká tohoto problému.
Some radios have a limited internal module which only includes the CC2500 RF component, limiting them to the protocols which are implemented on Je pravdou že D8 se nabízí
ale nemůže fungovat protože je tam hláška protokol invalid. NaD16 to nespáruje na V8 protokol invalid atd. Přijímač je RadiomasterR88v vlákno jsem pročetl.
V souvislosti s tím když by se podařil Upgrade modulu Změní se tím automaticky i nabídka ve výběru protokolů v Edge? V radiu je Edge2.7.1a55a.ff02.Druhá cesta je koupě jiných přijímačů. A když už jsem u toho pokud instaluji vnější modul ,je tam prostě v Edge jeho nastavení a jak je to při provozu, vysílá jenom ten který je přiřazen k modelu .
Asi lamovský dotaz ale ať nemusím projíždět celé vlákno znovu. Díky za odpovědi.
Some radios have a limited internal module which only includes the CC2500 RF component, limiting them to the protocols which are implemented on Je pravdou že D8 se nabízí
ale nemůže fungovat protože je tam hláška protokol invalid. NaD16 to nespáruje na V8 protokol invalid atd. Přijímač je RadiomasterR88v vlákno jsem pročetl.
V souvislosti s tím když by se podařil Upgrade modulu Změní se tím automaticky i nabídka ve výběru protokolů v Edge? V radiu je Edge2.7.1a55a.ff02.Druhá cesta je koupě jiných přijímačů. A když už jsem u toho pokud instaluji vnější modul ,je tam prostě v Edge jeho nastavení a jak je to při provozu, vysílá jenom ten který je přiřazen k modelu .
Asi lamovský dotaz ale ať nemusím projíždět celé vlákno znovu. Díky za odpovědi.
koksák
Samozrejme ze update firmware v modulu je mozny viz jiz odkazovane stranky https://downloads.multi-module.org/?rmtx16s
vybers si jake poradi kanalu pouzivas a stahnes prislusny soubor, ulozis na SD kartu radia, nejlepe do slozky FIRMWARE. Nasledne zapnes radio, vyberes model kde mas povoleny interni multimodul, nasledne pres tlacitko SYS, zalozka spravce souboru, slozka FIRMWARE, vybrat soubor s firmware a z kontextove nabidky vybrat "Flash internal multi". Pockat na dokonceni updatu a hotovo.
Radiomaster TX16s verze SE mela orezanou verzi multimodul protokolu pouze s CC2500 chipem. Kupoval jsi tedy TX16s nebo TX16s SE? SE verze mela plastovy ovladaci valecek, nemela dotykovou obrazovku. CC2500 chipset samozrejme umi Frsky D8 i D16
A ten R88 prjimac bude mit pravdepodobne Frsky FCC v1.x firmware
vybers si jake poradi kanalu pouzivas a stahnes prislusny soubor, ulozis na SD kartu radia, nejlepe do slozky FIRMWARE. Nasledne zapnes radio, vyberes model kde mas povoleny interni multimodul, nasledne pres tlacitko SYS, zalozka spravce souboru, slozka FIRMWARE, vybrat soubor s firmware a z kontextove nabidky vybrat "Flash internal multi". Pockat na dokonceni updatu a hotovo.
Radiomaster TX16s verze SE mela orezanou verzi multimodul protokolu pouze s CC2500 chipem. Kupoval jsi tedy TX16s nebo TX16s SE? SE verze mela plastovy ovladaci valecek, nemela dotykovou obrazovku. CC2500 chipset samozrejme umi Frsky D8 i D16
A ten R88 prjimac bude mit pravdepodobne Frsky FCC v1.x firmware
FrSky Horus X10s
FrSky Horus X10s
Kupoval jsem TX16S takže ořezanou . Díky za pomoc. Dám vědět jak to dopadlo
Naposledy upravil(a) kokeš dne ned 21.01.2024 17:00, celkem upraveno 2 x.
koksák
Ne, orezana je SE, takze mas TX16S plnohodnotny 4in1, jen tam nekdo nahral nejaky "EU zkripeleny" firmware. Ze stranek co jsem odkazoval nahrat aktualni spravny a hotovo
FrSky Horus X10s
FrSky Horus X10s
Zatím se mi nepodařilo zobrazit kartu ,USB mode ve vysílači mam na Storage vím že se to řešilo. Čtečku karet nemám jedině že bych nahodil starej počítač.
koksák
Nebude jen chyba v prirazeni pismena k jednotce disku v Windows? Jinak rozumnejsi nez mit natvrdo nastaveny rezim USB zvolit volbu pokazde se zeptat.
FrSky Horus X10s
FrSky Horus X10s
Podívám se nato , a to druhé upravím . Vím že byly problémy s těma dodanejma káblíkama a i kartama. Je to úplně nové tak nevím.Karta leckomu zapadla dovnitř a podobný věci. Tak uvidíme.
koksák
Tak velkej dík Vše se zadařilo . Přijímač je nabindovanej a jsou tam i Hitec v nabídce .Takže Děkuji a Letu zdar
koksák
Neni zac... hlavne ze vse funguje jak ma.
FrSky Horus X10s
FrSky Horus X10s