No, přišlo všechno a jsem tím tak nadšen, že jsem neměl zatím moc myšlenky dát tady vědět...
Takže přišlo konzultované a doporučené
VOZIDLO, safra ho za ty dva týdny stihli o 50 kaček zlevnit, neřádi

, přišla tahle menší
BATERKA a přišla
NABÍJEČKA. A dodatečně jsem si nechal poslat ještě tenhle
PÍPÁK, čistě pro jistotu.
19/8 přišlo auto, baterku jsem měl už připravenou plně nabitou, takže se šlo samozřejmě hned ven. Od té doby mám s autem nachozeno víc jak 50 km a dojmy jsou, že mi na ně nestačí superlativy. Chová se to naprosto přesně podle představ, zatím to projelo v podstatě hladce všechno, do čeho jsem to poslal, veškeré pochybnosti ohledně pneumatik, chování ve strmých stoupáních i sjezdech, příčných náklonech se rozplynuly už v prvních dnech a baterka vydrží jezdit dost přes tři hodiny beze známek únavy - no prostě si to náramně užívám. Jasně, nemám srovnání, nic krom tohoto jsem neřídil a nejsem v kontaktu s jinými expedičáři, ale zatím nemám jedinou myšlenku ohledně úprav, zatím jsem plně spokojen a nadšen tak, jak to je.
Jedině snad světla bych rád doplnil, v základu je model zcela neosvětlen a jak se začíná už dřív stmívat, nějaký světlo by se hodilo. Taky bych rád podběhy, abych neměl příliš moc zaliskáno vevnitř, blíží se mokré období a i v něm asi budu chtít jezdit. Jo a taky oplechovat spodek by to chtělo, je to nějak odřený už. Jinak ale opravdu bomba!