Občas jdu na jedno cykloforum kde ty palce nahoru dolu praktikují, ty palce dolu a nahoru už dnes nejsou o ničem jiném, než --toho člověka mám rád, nebo toho člověka nesnášim a samozřejmě není téma, kde by se neřešilo kdo asi tak dal palce dolu třeba jen k fotce někde z přírody.blesk píše: sob 25.01.2025 20:25 Jak píšeš, líbí, nelíbí, bral bych to jako takovou rychlou reakci kdo třeba s danou odpovědi souhlasí/nesouhlasí, možná by to ušetřilo pár příspěvků kdy ostatní souhlasí. A zobrazovat počet, něco jak je třeba na YT u videa, like/dislike.
Novinky na RCMANIA.cz v roce 2025
Re: Novinky na RCMANIA.cz v roce 2025
Asi by dával smysl "palec nahoru". Dislike je IMHO takový nicneříkající.
Občas (ač jsem sem dlouho nechodil) mám chuť ocenit něčí práci, a vyjádřit obdiv. Jenže když napíšu komentář "máš to krásný", spoustě lidí najednou vyskočí upozornění na nový, potenciálně podnětný komentář. A to ten můj fakt není
Tak radši mlčím, abych neplevelil.
Na druhou stranu uznávám, že se v dnešní době stávají fóra (která jsou specifická, a dřív se na ně chodilo především kvůli hutnosti a kvalitě obsahu bez balastu) čím dál tím víc sociální sítí, kde má každý (včetně mě) potřebu veřejně vyjádřit svůj názor či pocit, a vlastní podstata předávání opravdu cenných rad tím zaniká.
Sorry za dlouhý elaborát, muselo to ven
Je to jen můj názor z dění na nejednom fóru
Občas (ač jsem sem dlouho nechodil) mám chuť ocenit něčí práci, a vyjádřit obdiv. Jenže když napíšu komentář "máš to krásný", spoustě lidí najednou vyskočí upozornění na nový, potenciálně podnětný komentář. A to ten můj fakt není
Na druhou stranu uznávám, že se v dnešní době stávají fóra (která jsou specifická, a dřív se na ně chodilo především kvůli hutnosti a kvalitě obsahu bez balastu) čím dál tím víc sociální sítí, kde má každý (včetně mě) potřebu veřejně vyjádřit svůj názor či pocit, a vlastní podstata předávání opravdu cenných rad tím zaniká.
Sorry za dlouhý elaborát, muselo to ven
Je to jen můj názor z dění na nejednom fóru
Ano, to si myslím by dobré bylo, každému udělá radost když nemá dojem že jen háže hrách na zed a chápavější když nedostane žádný palec nahoru tak snad taky pochopí.. podle mého, pokud souhlasím, opravdu stačí dát ten palec nahoru jako souhlas, pokud nesouhlasím, asi bych měl vysvětlit proč nesouhlasím--palec dolu v tomto případě nic neřeší.josef109 píše: sob 25.01.2025 21:09 Asi by dával smysl "palec nahoru". Dislike je IMHO takový nicneříkající.
Občas (ač jsem sem dlouho nechodil) mám chuť ocenit něčí práci, a vyjádřit obdiv. Jenže když napíšu komentář "máš to krásný", spoustě lidí najednou vyskočí upozornění na nový, potenciálně podnětný komentář. A to ten můj fakt není![]()
Naposledy upravil(a) pepin dne sob 25.01.2025 21:23, celkem upraveno 1 x.
--------------------------------------------------------------------------------------
Když je někde offtopic komentář "taky jsem si byl zalítat", a u toho rozmazaná fotka nebe na kterém je tmavá tečka, nemám potřebu tomu dávat dislike
Ale některá zdejší vlákna by si fakt zasloužila srdíčko. ( A časem možná i záložku "Nejoblíbenější vlákna".) A to by mohlo být na fóru hezčí vyznamenání než nějaký palec na FB
Ale některá zdejší vlákna by si fakt zasloužila srdíčko. ( A časem možná i záložku "Nejoblíbenější vlákna".) A to by mohlo být na fóru hezčí vyznamenání než nějaký palec na FB
Možná, pokud něco takového existuje pro phpBB, něco jako je na stackoverflow.com hodnocení relevantnosti příspěvku. I když zrovna stackoverflow.com je jiný druh komunitního "kecálka".
Ideálně, kdyby body nemohl přidělovat jen tak někdo, ať v tom není chaos.
nebo "relevantnost" přispěvatele (Karma?)
(https://sourceforge.net/projects/karmamod/)
(https://github.com/jbreu/phpBB-Reputation-System)
Ideálně, kdyby body nemohl přidělovat jen tak někdo, ať v tom není chaos.
nebo "relevantnost" přispěvatele (Karma?)
(https://sourceforge.net/projects/karmamod/)
(https://github.com/jbreu/phpBB-Reputation-System)
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | poletuchy | 24ch volantovka)
Dotaz k označení všech fór jako přečtených
Nejsem si tím jistý, ale nefungovalo to dříve tak, že když jsem byl v Nových příspěvcích, poté přešel na Obsah fóra a tam zadal Označit všechna fóra jako přečtená, proběhla akce bez zobrazení hlášky "Fóra byla označena jako přečtená"?
Nyní se tato hláška zobrazí, ale neobsahuje žádnou novou informaci, kterou bych nevěděl – pouze obtěžuje.
Nejsem si tím jistý, ale nefungovalo to dříve tak, že když jsem byl v Nových příspěvcích, poté přešel na Obsah fóra a tam zadal Označit všechna fóra jako přečtená, proběhla akce bez zobrazení hlášky "Fóra byla označena jako přečtená"?
Nyní se tato hláška zobrazí, ale neobsahuje žádnou novou informaci, kterou bych nevěděl – pouze obtěžuje.
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Je to možné. Pokud tě to detailněji zajímá, tak zde ta informace jistě bude: https://www.phpbb.com/support/documents ... =changelog
Mě zajímá jen to, jestli je ta hláška nutná.
edit: a ještě poznámka, při odeslání tohoto příspěvku se mi objevilo co je v příloze.
edit: a ještě poznámka, při odeslání tohoto příspěvku se mi objevilo co je v příloze.
To se musíš zeptat na Hluboký v Wedosujio píše: pát 31.01.2025 12:01 edit: a ještě poznámka, při odeslání tohoto příspěvku se mi objevilo co je v příloze.
Proč bych měl? Wedos není pro mne partner,
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Kontaktoval jsem podporu. Je to obrázek, který maskuje několik jiných chyb a je třeba zkoumat o kterou se jedná.
Pro začátek jsem vypnul v phppp několik nastavení, které by mohli pomoci. Když obrázek uvidíte, tak mi napište. Díky
Pro začátek jsem vypnul v phppp několik nastavení, které by mohli pomoci. Když obrázek uvidíte, tak mi napište. Díky
Právě teď při zobrazení viewtopic.php?p=1567453#p1567453 bez vlastní tvorby.