Firmware Graupner Polaron AC/DC Sports

Nabíječky, zdroje, přístroje
Odpovědět
Zpráva
Autor
JK
Kontaktovat uživatele:

Firmware Graupner Polaron AC/DC Sports

#1 Příspěvek od JK »

Páni kolegovia, nemáte náhodou niekto skúsenosti s nejakou fungujúcou aktualizáciou firmware nabíjača Graupner Polaron AC/DC Sports? Nedarí sa mi nájsť na webe nejakú aktualizáciu, ktorá by sa dala bez problémov nainštalovať. Ide mi o nabíjanie akumulátorov Li-HV. Pôvodný FW nabíjača kúpeného v roku 2020 tento typ akumulátorov nepozná. Je možné manuálne nastaviť napätie LiPo článku na maximálne 4,3 V, viac nie. Akúkoľvek inštaláciu FW, ktorú som stiahol, buď nefunguje alebo inštalácia v nejakom momente zamrzne. Poraďte.
Tuším aká bude rada - Kúp si nový... :lol: :lol: Ale keď vyhodiť tento Polaron mi je ľúto....
Ďakujem...
T16SZ
czbobo

Re: Firmware Graupner Polaron AC/DC Sports

#2 Příspěvek od czbobo »

Zdravím,
snad pomůže tento odkaz:
https://onedrive.live.com/?authkey=%21A ... 8AD7E8B243
JK
Kontaktovat uživatele:

Re: Firmware Graupner Polaron AC/DC Sports

#3 Příspěvek od JK »

Ďakujem. Stiahol som, včera som sa s tým trápil a je to presne to isté ako pri predošlých pokusoch. V určitej fáze inštalácia zamrzne alebo dokonca sa program Firmware Update grStudio sám zatvorí, ukončí... Je to na prášky... :oops: :lol: :lol:
Asi naozaj jediná schodná cesta pri Li-HV bude nová nabíjačka....
Alebo... Li-HV nabíjať len na 4,30 V, teda nenabíjať na plných 100%, to sa dá nastaviť. Lebo ináč som s tým Polaronom spokojný. Uvidíme...
T16SZ
Odpovědět

Zpět na „Pozemní elektronika“