FrSky ETHOS
Re: FrSky ETHOS
Tož si pořiď nějaký ten "svahák"... 
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | poletuchy | 24ch volantovka)
-
Mirec Poprad-Tatry
Keď ono ti to fúka od západu a taký kopec tu nemám ale mám toho "svaháka" . 
Ale udržela milý Watsone
Pak přidali Fastest ..který má zpětnou telemetrii.
No a pro low cost použití mají ten třetí protokol, který ani nevím jak se jmenuje
Mám doma kurňa starý přijímač FASST kde se ani žádný fw upgrade udělat nedá...a ejhle, funguje i s vlajkovou lodí T32MZ a i 18SZ (obě mám..takže osobně ověřeno)
No a na hraní .....respektive pouze na hadráky..mám X18. A opravdu se to vyplatilo...dneska při odhodu parašousta mi na bahně podjeli nohy a rozplácl jsem se i s rádiem.
(to odletělo 3m daleko). První co mi napadlo...rádio v riti, ale co hovno to stojí....
To u Futaby by mi hlavou běželo uplně něco jiného
Jo, protože v sobě maj všechny 3 protokolygraup15 píše: sob 25.01.2025 16:06 ... ejhle, funguje i s vlajkovou lodí T32MZ a i 18SZ (obě mám..takže osobně ověřeno)...
jyrry.webnode.cz
-
Mirec Poprad-Tatry
Ta X18 na to čo ponúka je určite dobrá kúpa! Futaba T32MZ je profi a pre mnoho rekreačných modelárov asi aj zbytočne veľká investícia. Na ten rc paragliding by sa mi viac páčila Twin X lite. Mám krídlo od Ozón asi 2-3 štvoráky to má ,používal som to na land bugy a snowboard .Myslím že by to šlo prerobiť aj na rc para. Na veľkom krídle som si šnúri preväzoval sám tak sa tomu trochu rozumiem. Na vybláznenie by to bolo celkom fajn.Možno taká para súťaž na blate kto odhodí ďalej rádio. 
Protokol Futaba FASST je o 6 roků starší než Graupner HOTT a svůj předchozí protokol, na rozdíl od Graupnera, umí. To bych jako nevýhodu neviděl. Ale vlastně to sem nepatří..
Když použiju (v ETHOS) mix "křidélka" je možnost vybrat až 4 serva jako výstupy. Ale nedá se u serv nastavit váha - jako že třeba vnější křidélka půjdou na 100%, vnitřní jen třeba 50%. Takhle je na 4 křidélka na křídle potřeba použít mixy dva. Když pak borec má křídlo, kde jsou dvě křidélka a klapka, kterou chce použít jako další křidélko, potřebuje na namixování 3 klapkové mixy...
U mixu "camber" (odtokovka) tam je možnost použít až 12 (
) výstupů a váhy u každého výstupu zvlášť - čekal bych, že u odtokovky TO nutné nebude.
U volného mixu zase váhy na jednotlivé výstupy nejsou.
Možná, kdyby tyhle drobnosti sjednotili... Ale asi se s tím žít dá.
Nebo dělám něco špatně?
U mixu "camber" (odtokovka) tam je možnost použít až 12 (
U volného mixu zase váhy na jednotlivé výstupy nejsou.
Možná, kdyby tyhle drobnosti sjednotili... Ale asi se s tím žít dá.
Nebo dělám něco špatně?
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | poletuchy | 24ch volantovka)