Arrma Big Rock 6S pomoc s výběrem baterií

Pokud to má kola, jezdí po asfaltu nebo v terénu.
Odpovědět
Zpráva
Autor
kejmi85

Arrma Big Rock 6S pomoc s výběrem baterií

#1 Příspěvek od kejmi85 »

Ahoj, prosím zkušenější o radu. Po 15 letech jsem si udelal radost a koupil RC auto. Dřív jsem měl e-maxxe. Big Rocka bych chtěl provozovat s jedním akumulátorem 6S. Je prosím nutné používat "jejich" doporučené akumulátory spektrun nebo mohu i jiné? V popisu produktu je uvedeno:
Pro běžné ježdění jeden LiPo akumulátor Spektrum 14.8 V 5000 mAh s technologií Smart, nebo Spektrum G2 14.8 V 5000 mAh s technologií Smart G2.
Pro běžné ježdění s delší dobou provozu jeden LiPo akumulátor Spektrum G2 14.8 V 6800 mAh s technologií Smart G2.
Pro maximální možnou rychlost doporučujeme jeden akumulátor Black Magic 22.2 V 4200 mAh
Pro maximální rychlost, výkon a dobu jízdy doporučujeme jeden akumulátor Spektrum G2 22.2 V 6800 mAh s technologií Smart G2.
Pro maximální možnou rychlost doporučujeme dvojici tříčlánkových akumulátorů Spektrum 11.1 V 5000 mAh s technologií Smart, nebo Spektrum G2 11.1 V 5000 mAh s technologií Smart G2, nebo extra výkonné Spektrum G2 11.1 V 6800 mAh s technologií Smart G2.

Jaký typ konektoru je potřeba k baterii dokoupit? Dřív jsem baterky brával na hobykingu, ale nevím jaké jsou po 15 letech možnosti a hlavně osvědčení výrobci.
Ještě jednou díky moc za rady.
Lukáš
jirkacbx
Kontaktovat uživatele:

Re: Arrma Big Rock 6S pomoc s výběrem baterií

#2 Příspěvek od jirkacbx »

Stačí dodržet počet Céček podle Smart aku a trochu rozměry,aby se ti to vešlo do šuplíku a můžeš vzít aku od kohokoliv.
Konektorovou přechodku podle toho,co je v autě a co vezmeš za aku s jiným konektorem,případně si na autě přehodit jinej typ konektoru podle toho,co bude na aku.
Odpovědět

Zpět na „Auta“