JETI 2,4GHz bez zdzd a graup15

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Odpovědět
Zpráva
Autor
j3nda
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od j3nda »

ja bych to nemazal, maximalne na smetiste s tim
graup15

#47 Příspěvek od graup15 »

bb píše:
PiNa píše:A pokud Daliborovu práci nazýváš neodborným návrhem

Ten pohon bol neodborne navrhnuty o tom niet pochyb. Ked sa to rozoberalo na MH sam priznal ze nieje strojar a nema ani tusenie ako su jednotlive suciastky namahane. Po elektrickej stranke to mohlo byt navrhnute akokolvek dobre ale ked sa nezaoberal vobec namahanim jednotlivych suciastok tak to je "bastl".
Keby ten letiaci motor niekoho zabil tak pri vysetrovani by bola jasne preukazana jeho neodbornost a nepomohlo by mu ani to ze ho vsetci na MH potlapkavaju po pleci aky je velky kw borec.

Nejdřív jsem ti chtěl poslat do hajz..,ale proč bych ti nadával když o tom naprosto nic nevýš.
Má cenu ti vůbec vysvětlovat,že zase taková strojařská tupka nejsem..jen prostě někdy nemáš na výběr.?Jak si asi myslíš,že se optimalizuje pohon?..Dojdeš do nějakého výkonu a potřebuješ vrtuli a co zjistíš?,že jedinou která se vyrábí dělá RF...Zdůrazňuji jedinou.A tak si volit jestli tam dát ten a nebo jiný šroub nemáš možnost.Prostě to použiješ a věříš renomé výrobci...že v tomto případě to ani výrobce neměl vyzkoušené..tak jedinou škodu jsme já s Martinem.Takže příště až budeš o něčem plkat...zjisti si toho trošku víc.
pavelh
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od pavelh »

bb píše:
PiNa píše:A pokud Daliborovu práci nazýváš neodborným návrhem

Ten pohon bol neodborne navrhnuty o tom niet pochyb. Ked sa to rozoberalo na MH sam priznal ze nieje strojar a nema ani tusenie ako su jednotlive suciastky namahane. Po elektrickej stranke to mohlo byt navrhnute akokolvek dobre ale ked sa nezaoberal vobec namahanim jednotlivych suciastok tak to je "bastl".
Keby ten letiaci motor niekoho zabil tak pri vysetrovani by bola jasne preukazana jeho neodbornost a nepomohlo by mu ani to ze ho vsetci na MH potlapkavaju po pleci aky je velky kw borec.

Jak je vidět , rejpnul si do vosího hnízda. Ono to je asi tak, že se věci obecně posuzují z různých náhledů. Kdybych to, co udělal graup15, udělal já, bylo by to špatně, protože jeden z mála, kdo se v tom zde patlá a drape je zdzd. A ten straní graup15.
Je to jako v politice. Nyní příklad uznání Kosovo- J.Osetie. Je to stejný případ a není to stejný případ. Jednoho uznají ti a druhého jiní a přitom se navzájem osočují, že porušili zákony. Záleží holt na tom, čí je kdo kamarád.
Objektivita jde vždy stranou. A proto jsem chtěl, aby alespoň zde na tomto jediném stromu nevystupovali graup15 a zdzd.
Bohužel nepovedlo se, a proto se zde opět víc o 2,4GHz nedozvíte, ba dokonce ani to, jak jsem vyřešil domluvu se syntézou u mého EVO 12 při vestavbě modulu 2,4GHz, jak to tu někdo chtěl vědět! Bohužel!
LV
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od LV »

pavelh píše:Jak je vidět , rejpnul si do vosího hnízda. Ono to je asi tak, že se věci obecně posuzují z různých náhledů. Kdybych to, co udělal graup15, udělal já, bylo by to špatně, protože jeden z mála, kdo se v tom zde patlá a drape je zdzd. A ten straní graup15.
Je to jako v politice. Nyní příklad uznání Kosovo- J.Osetie. Je to stejný případ a není to stejný případ. Jednoho uznají ti a druhého jiní a přitom se navzájem osočují, že porušili zákony. Záleží holt na tom, čí je kdo kamarád.
Objektivita jde vždy stranou. A proto jsem chtěl, aby alespoň zde na tomto jediném stromu nevystupovali graup15 a zdzd.
Bohužel nepovedlo se, a proto se zde opět víc o 2,4GHz nedozvíte, ba dokonce ani to, jak jsem vyřešil domluvu se syntézou u mého EVO 12 při vestavbě modulu 2,4GHz, jak to tu někdo chtěl vědět! Bohužel!

Pavle zamysli sa nad sebou :roll: :roll: :roll:
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
pavelh
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od pavelh »

LV píše:
pavelh píše:Jak je vidět , rejpnul si do vosího hnízda. Ono to je asi tak, že se věci obecně posuzují z různých náhledů. Kdybych to, co udělal graup15, udělal já, bylo by to špatně, protože jeden z mála, kdo se v tom zde patlá a drape je zdzd. A ten straní graup15.

Pavle zamysli sa nad sebou :roll: :roll: :roll:

Myslím, že jsem se vyjádřil jasně a není nad čím se zamýšlet. Možná by jsi se měl začít zamýšlet u sebe a poslat mi do interní pošty konečně něco konkrétního o těch Bohuňovicích, protože stále nechápu, co to mělo znamenat. Do interní pošty prosím!!!
MakoBear
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od MakoBear »

pavelh píše:
bb píše:Bohužel nepovedlo se, a proto se zde opět víc o 2,4GHz nedozvíte, ba dokonce ani to, jak jsem vyřešil domluvu se syntézou u mého EVO 12 při vestavbě modulu 2,4GHz, jak to tu někdo chtěl vědět! Bohužel!

Nemohl bych se to preci jenom dozvedet ? Mne by to zajimalo vice nezli mistni flamewary . Snad staci neodpovidat na to na co nechci :-(
PiNa
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od PiNa »

Pavle a léky sis dneska už vzal? Podle Tvých příspěvků to vypadá, že ne. Hlavně, že víš, jak by Tě všichni tady odsoudili, kdybys udělal to, co jsi vlastně neudělal atd.

Nepřijde mi, že by se tu někomu stranilo. Když se tu ale píšou bludy, polopravdy a nesmysly, tak se hold někteří ozvou, a to zcela po právu.

Tak se prosím Tě vzpamatuj a nebuď vztahovačnej ... přijde mi, že Jeti jsi udělal svou glorifikací medvědí službu ... ten systém není vůbec špatný, ale tvoje "propagace" mu moc nepomáhá.

Toliko mé 0.02$
Martin 'PiNa' Pilný
http://www.PiNa.cz
Vosy
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od Vosy »

Tak sláva, Jetíci mají konečně na webu ucelenou informaci o svém systému. Mají tam modul vestavný tak i zacvakávací. Vypadá to dobře.

Není někde k mání oficiální ceník?
Naposledy upravil(a) Vosy dne čtv 28.08.2008 18:42, celkem upraveno 1 x.
Sea Bee, 2T 8,5 ccm
Mustang P51B (LM), Dualsky 2826/12
Accipiter Badius - Night Flyer, osvětlení
LV
Kontaktovat uživatele:

#54 Příspěvek od LV »

pavelh píše:
LV píše:Pavle zamysli sa nad sebou :roll: :roll: :roll:

Myslím, že jsem se vyjádřil jasně a není nad čím se zamýšlet. Možná by jsi se měl začít zamýšlet u sebe a poslat mi do interní pošty konečně něco konkrétního o těch Bohuňovicích, protože stále nechápu, co to mělo znamenat. Do interní pošty prosím!!!

Asi si v Bohuňovicích vypil viac ako je tvojim zvykom, keď ťa opustila pamäť.
Vínečko u Karla chutilo aj mne. :wink:
www.elektromodely.sk
pavelh
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od pavelh »

PiNa píše:

Pavle a léky sis dneska už vzal? Podle Tvých příspěvků to vypadá, že ne. Hlavně, že víš, jak by Tě všichni tady odsoudili, kdybys udělal to, co jsi vlastně neudělal atd.

Nepřijde mi, že by se tu někomu stranilo. Když se tu ale píšou bludy, polopravdy a nesmysly, tak se hold někteří ozvou, a to zcela po právu.

Tak se prosím Tě vzpamatuj a nebuď vztahovačnej ... přijde mi, že Jeti jsi udělal svou glorifikací medvědí službu ... ten systém není vůbec špatný, ale tvoje "propagace" mu moc nepomáhá.

Toliko mé 0.02$

Trochu jsi to přepísknul.
Ano , možná jsem udělal někomu medvědí službu, skutečně za to žádné výhody nemám a nejen za to. Jsem prostě rád, že se věc podařila a to ještě nám Čechům. Na to ale žádné léky brát nepotřebuji, spíše naopak. Léky by měli brát ti, co umí jen škodit a mají radost z toho, že se něco nepovede, nebo se nedaří, že? A když se podaří, začnou vytahovat různé zákony, legislativuaa snažit se dobrou věc nějak pošlapat a poplivat.
Jen na závěr. Nikdy jsem nic neglorifikoval a nepropagoval o nic více, jak někteří Futabu!
Zase ten náhled a objektivita, že?
pavelh
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od pavelh »

LV píše:
pavelh píše:
LV píše:Pavle zamysli sa nad sebou :roll: :roll: :roll:

Asi si v Bohuňovicích vypil viac ako je tvojim zvykom, keď ťa opustila pamäť.
Vínečko u Karla chutilo aj mne. :wink:

Ale já víno nepiji a paměť mě neopustila. To spíše tebe opustila, protože jinak by jsi mi do INTERNÍ POŠTY napsal o co konkrétně šlo. Jinak si totiž myslím, že jen sprostě pomlouváš!
Vosy
Kontaktovat uživatele:

#57 Příspěvek od Vosy »

Jak u blbejch na dvorku...
Neřeším, kdo má ze zúčastněných uražených pravdu ale nechtěli byste se hádat třeba přes ICQ?
Nic ve zlém ale přijde mi to již krapet pod úroveň dospělých (a snad i vzdělaných) lidí.
Sorry za upřímnost :roll:
Sea Bee, 2T 8,5 ccm
Mustang P51B (LM), Dualsky 2826/12
Accipiter Badius - Night Flyer, osvětlení
LV
Kontaktovat uživatele:

#58 Příspěvek od LV »

pavelh píše:Ale já víno nepiji a paměť mě neopustila. To spíše tebe opustila, protože jinak by jsi mi do INTERNÍ POŠTY napsal o co konkrétně šlo. Jinak si totiž myslím, že jen sprostě pomlouváš!

To potom sme asi blbci všetci, čo sme tam sedeli, celá partia WWI cirkusu, Radek Suk, ja a ďalší :roll:
www.elektromodely.sk
j3nda
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od j3nda »

se nemuzes divit, kdyz ve svem testu poslapes spectrum a futabu, ktere svoje kvality a predevsim odolnost proti ruseni prokazali a do nebes vychvalujes absolutne nefunkcni xps

pak tady jeste sehrajes urazeneho a za trest nam neprozradis, jak si vyresil, komunikaci se synthezou v evu - jedna z veci kterou si mohl skutecne prispet k tematu
pavelh
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od pavelh »

LV píše:
pavelh píše:Ale já víno nepiji a paměť mě neopustila. To spíše tebe opustila, protože jinak by jsi mi do INTERNÍ POŠTY napsal o co konkrétně šlo. Jinak si totiž myslím, že jen sprostě pomlouváš!

To potom sme asi blbci všetci, čo sme tam sedeli, celá partia WWI cirkusu, Radek Suk, ja a ďalší :roll:

No, to asi jo, když mi nikdo nejste schpný říci, co jsem provedl a jen pořád křičíte, že něco hrozného. Jen aby to nakonec opět nebylo naopak!
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“