JETI 2,4GHz bez zdzd a graup15

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Odpovědět
Zpráva
Autor
j3nda
Kontaktovat uživatele:

#76 Příspěvek od j3nda »

to je prave to dilema, mam se snazit ozivit mpx a nebo na nej zapomenout a soustredit se na futabu ikdyz s horsim softem, ale i tak mi staci na co potrebuju, kdyz zapojim par volnych mixu

prece jen za cenu jeti vysilaciho modulu a prijimace, bych mohl koupit dalsi 3 prijimace futaby a s tim uz se da operovat

predtim bylo rozhodovani jednodussi - chtel jsem 2,4GHz, potreboval jsem to i s vysilacem nebot do mpx modul nebyl a T7C i s prijimacem za 5000,- byla jasna volba...
graup15

#77 Příspěvek od graup15 »

No..já ti řeknu co bych udělal kdybych byl v tvé situaci....
Volil bych podle toho jaké modely budu létat.Tím myslím jejich mechanizaci,počet řízených prvků a potřebu přesnosti.
Příklad..pokud bych létal F5B,nebo F3B..koupil bych rovnou jiné rádio :D (ale to určitě slyšet nechceš).Prostě podle toho s čím budeš létat..to by rozhodlo.
j3nda
Kontaktovat uživatele:

#78 Příspěvek od j3nda »

obe radia mam odpovidajici mym potrebam - vetrone nelitam a na letadlo i vrtulnik mi to staci s tim, ze ze sw multiplexu jsem mel lepsi pocit a umi toho vic, ovsem to se da na futabe dohnat volnym mixem, takze jediny rozdil mezi nimi je, ze mpx zvlada i 4 serva v kridle, coz jsem ale stejne nikdy nepouzil

kdyby se jeti v testu ukazalo necim zasadnim lepsi nebo naopak horsi nez futaba, pomohlo by mi to v rozhodovani - ovsem prenos dat z modelu me nezajima
LV
Kontaktovat uživatele:

#79 Příspěvek od LV »

A čo tak založiť iné vlákno napr.: 2,4G bez Hlávku :lol:
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
graup15

#80 Příspěvek od graup15 »

A Proč? Bez něj by to bylo fádní a nudné..každá společnost potřebuje šaška :D
Víš jak jsem se bavil když,ještě Hlávka exceloval na MH?
LV
Kontaktovat uživatele:

#81 Příspěvek od LV »

graup15 píše:A Proč? Bez něj by to bylo fádní a nudné..každá společnost potřebuje šaška :D
Víš jak jsem se bavil když,ještě Hlávka exceloval na MH?

Mám s ním spoločné foto s JMM :lol:
http://lh3.ggpht.com/PetrRC/SLG81RII0aI ... imgmax=512
www.elektromodely.sk
graup15

#82 Příspěvek od graup15 »

Není to vedle PH náhodou Geo?
LV
Kontaktovat uživatele:

#83 Příspěvek od LV »

graup15 píše:Není to vedle PH náhodou Geo?
Je
www.elektromodely.sk
MAD_BOXs
Kontaktovat uživatele:

#84 Příspěvek od MAD_BOXs »

LV píše:Pavel sa ukázal ako seriózny chlap, keď sedel hodne dlho pri Hondovom stole a keď sa kolegovi z WWI rozsypalo servo. Požiadali Pavla aby im ho predal. No a Pavel, že kôli jednomu servu nebude otvárať auto. A potom prišla prestrelka a takmer to Pavel kúpil od Karla. Nakoniec sa niekomu po viac ako hodine Pavla podarilo presvedčiť a dotyčný mohol ráno zalietavať Camela. Ako to dopadlo to asi vieš, ale to je iná pieseň.
Skrátka PavelH ukázal svoj charakter.

Tak to mě docela mrzí, že jsem u toho nebyl :o jak znám Karla, tak jsem ho jednou viděl roztopenýho jak parní lokomotiva s přetopeným kotlem a mohu říci, že se mu klidilo pár lidí okolo :lol: :lol:

Jinak je škoda, že jsi to sem zveřejnil, mohl tu ještě chvíli PavelH exelovat.
MAD_BOXs senior
pavelh
Kontaktovat uživatele:

#85 Příspěvek od pavelh »

LV píše:
RadimHnilica píše:
Laco nezlob se na mě ale! buď prostě uveď o co se jedná ať už do pošty nebo veřejně a nebo to tady nevytahuj na celé DF.Většina (a to ani já který jsem v Bohuňovicích byl nevím o čem mluvíš a pokud ste si ty a kluci kolem WWI s Hlávkou něco udělali tak je to vaše věc.Teda aspon pokud s tím tak tajnustkaříš (a víš dobře že kluky z WWI znám, možná líp a zřejmě déle než ty) ale takhle to vypadá že vythuješ něco za čím se bojíš si stát. S Jeti ani s Pavlem nemám nic společného je to prostě jen názor nezaujatého na ty ptákoviny co se tu řeší (a taky je to asi tím že se nudím po návratu z letiště tak čtu ptákoviny)

Pavel sa ukázal ako seriózny chlap, keď sedel hodne dlho pri Hondovom stole a keď sa kolegovi z WWI rozsypalo servo. Požiadali Pavla aby im ho predal. No a Pavel, že kôli jednomu servu nebude otvárať auto. A potom prišla prestrelka a takmer to Pavel kúpil od Karla. Nakoniec sa niekomu po viac ako hodine Pavla podarilo presvedčiť a dotyčný mohol ráno zalietavať Camela. Ako to dopadlo to asi vieš, ale to je iná pieseň.
Skrátka PavelH ukázal svoj charakter.

Tak tohle je to!
Opravdu jsem netušil, že když za mnou někdo přide zhruba v 22,30hod, kdy už byla skoro tma, abych se zvednul a šel okamžitě vyndat servo o kterém jsem ani nevěděl, zda ho mám, ale věděl jsem, že serva mám v autě naskládaný až dole pod všemi věcmi a že bych musel vyndat po tmě půl auta, tak že jsem povinný tohle udělat. Ano, odmítl jsem to udělat hned, protože to bylo prakticky nemožné a navrhl jsem, že jim rád posloužím ráno, až bude vidět. A že jsem ihned za to dostal neslušně vynadáno tak, že každý jiný by za takové vynadání poslal dotyčného někam místo, aby šel potmě vyndavat někde zaštrachaný servo - se již zde neuvádí.
Vzhledem k tomu, co se tu o tom povídá, mi nyní velice štve, že jsem porušil základní pravidlo asertivity, které říká něco o tom, že odmítnou můžeš vždy! Já jsem ale bohužel vzápětí neodmítl, šel jsem pro to servo, ale sám jsem se na něho prostě nedostal, ač jsem se tam trápil možná 10minut, než šel okolo někdo z jejich party a když mě viděli, jak tam nadávám, šli mě pomoci nadzvednout celý náklad, abychom se společně mohli na servo dostat. Servo jsem jim dal a bylo to vyřešeno. Montovalo se to stejně až dopoledne druhý den, kdy jsem jim to v pohodě mohl vydat. Problém byl jen v tom, že jsem si při tom dobývání zničil 2 volně ložen X-Twiny, které měly rozmáčklou krabici, jak jsme se tam po tmě dobývali. To jem zjistil až druhý den a mohu říci, že mě to pěkně štvalo.
Klidně to mohlo počkat do rána a byl by klid.
Takže pánové, zde popisuji přesně jak se vše odehrálo a je jen na vás zda mě zastřelíte za hrozný prohřešek, nebo se vžijete do situace, která nastala a dáte za pravdu mně. Je mi to vlastně jedno, ale netušil jsem, že mi někdo může odsoudit za něco, co jsem pro někoho udělal i když jsem nemusel a ještě za to dostal vynadáno. Čekal jsem, když už, že mi za to spíše někdo poděkuje!
A to, že se zde graup15 opět snaží dělat ze mě odpadlíka, že snad nesmím na letiště, kde se pořádá Wattfest je opravdu k smíchu a je to od něho prachspostá účelová pomluva, což je od slabochů běžné. Já se k takovým věcem nesnížím, a proto má obrana není tak efektivní, jako vylhaný útok. Leda, že by mi zakázali přístup (ale o tom nevím) kvůli tomu, že jsem to tam na poslední soutěži "jéček na motor 400" někdy v červnu ,všem místním natřel. Osobně tam jinak nemám potřebu chodit, neb máme mnohem, mnohem lepší letiště.
Možná ti připadám jako šašek, ty mě zas jako hulvát. Nic to ale nemění na situaci, že šaškové se vždy považovali za moudré lidi, kdežto hulváti byli vždy hulváty.
K té fotce: ano je to geo a je to člověk s kterým jsme dobří kamarádi, neb se chová normálně a též je ochotný nezištně pomoci (což mi dokázal kdysi u Lindingera) a nemá potřebu drapat se v ho..nech, jako někteří zde
Naposledy upravil(a) pavelh dne čtv 28.08.2008 22:54, celkem upraveno 1 x.
pavelh
Kontaktovat uživatele:

#86 Příspěvek od pavelh »

Nechápu, proč mě pořád stavíte proti Hondovi. Možná si rozumíme, víc než si tu kdo myslí, ale jeden druhému si do zadku nelezem. Dělá tu někomu dobře rozeštvávat lidi.?To, že se neumím roztopit jako Honda, znamená co? Nikdy bych se s nikým nerval, pokud bych se nebránil ale věřte, že taky žádnej drobeček nejsem.
LV
Kontaktovat uživatele:

#87 Příspěvek od LV »

pavelh píše:Tak tohle je to!
Opravdu jsem netušil, že když za mnou někdo přide zhruba v 22,30hod, kdy už byla skoro tma, abych se zvednul a šel okamžitě vyndat servo o kterém jsem ani nevěděl, zda ho mám, ale věděl jsem, že serva mám v autě naskládaný až dole pod všemi věcmi a že bych musel vyndat po tmě půl auta, tak že jsem povinný tohle udělat. Ano, odmítl jsem to udělat hned, protože to bylo prakticky nemožné a navrhl jsem, že jim rád posloužím ráno, až bude vidět. A že jsem ihned za to dostal neslušně vynadáno tak, že každý jiný by za takové vynadání poslal dotyčného někam místo, aby šel potmě vyndavat někde zaštrachaný servo - se již zde neuvádí.
Vzhledem k tomu, co se tu o tom povídá, mi nyní velice štve, že jsem porušil základní pravidlo asertivity, které říká něco o tom, že odmítnou můžeš vždy! Já jsem ale bohužel vzápětí neodmítl, šel jsem pro to servo, ale sám jsem se na něho prostě nedostal, ač jsem se tam trápil možná 10minut, než šel okolo někdo z jejich party a když mě viděli, jak tam nadávám, šli mě pomoci nadzvednout celý náklad, abychom se společně mohli na servo dostat. Servo jsem jim dal a bylo to vyřešeno. Montovalo se to stejně až dopoledne druhý den, kdy jsem jim to v pohodě mohl vydat. Problém byl jen v tom, že jsem si při tom dobývání zničil 2 volně ložen X-Twiny, které měly rozmáčklou krabici, jak jsme se tam po tmě dobývali. To jem zjistil až druhý den a mohu říci, že mě to pěkně štvalo.
Klidně to mohlo počkat do rána a byl by klid.
Takže pánové, zde popisuji přesně jak se vše odehrálo a je jen na vás zda mě zastřelíte za hrozný prohřešek, nebo se vžijete do situace, která nastala a dáte za pravdu mně. Je mi to vlastně jedno, ale netušil jsem, že mi někdo může odsoudit za něco, co jsem pro někoho udělal i když jsem nemusel a ještě za to dostal vynadáno. Čekal jsem, když už, že mi za to spíše někdo poděkuje!

Pekne si to napísal. Súvislo, až mi je to divné...
Človeku sa pri čítaní tlačia slzy do očí :cry:
Až na pár detailov som tomu uveril.
Ve 22:30 nikto za tebou nechodil, ale ty si sedel u Karla s nami za stolom a nebolo 22:30, o tejto dobe si to servo možno hľadal. Keď ťa požiadal kolega o predaj sa len stmievalo, pretože toho Camela mali vtedy rozšrobovaného a boli by ho aj zložili, keby...., takže +- 21:00
O tom serve si vedel, že ho máš, lebo si povedal že také máš a dokonca si aj vedel že bolo na spodu...
Ten cirkus okolo serva nakoniec skončil tým, že ťa tvoj kamarád Karel (ako píšeš) poslal do p..... a veľa nechýbalo a bola by bitka.
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#88 Příspěvek od Nakadah »

Uz se vam ta debata toci nekam uplne jinam :D nechcete si to jit resit na MH? Tam je to idealni zumpa pro tyhle hospodsky veci 8) Nak
LV
Kontaktovat uživatele:

#89 Příspěvek od LV »

Nakadah píše:Uz se vam ta debata toci nekam uplne jinam :D nechcete si to jit resit na MH? Tam je to idealni zumpa pro tyhle hospodsky veci 8) Nak

Ja už som týmto skončil. :wink:
www.elektromodely.sk
georg
Kontaktovat uživatele:

#90 Příspěvek od georg »

Snad už bude klid. A ted k tématu!
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“