Silové MPJet konektory
Silové MPJet konektory
Mal by som otázku asi na "MPJeta". Roky používam konektory MPJet 2,5 a 3,5mm a časom je kolíček akýsi "vyblednutý" oproti novým. Do dutinky nevidím, takže neviem posúdiť ako na tom je. Snažím sa ich udržiavať v čistote, takže doškriabané nie su. Je to stále O.K, alebo ho treba vymeniť vzhladom na prechodový odpor?
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Silové MPJet konektory
Občas, když si vzpomenu, tak čistím izopropylalkoholem.
-
warhawk
- Kontaktovat uživatele:
Stejně jako TomasC.
Používám 1.8 a 3.5 a ještě jsem je neměnil. Mám ale proudy jen do 50A (na ty 3.5).
Třeba ze starých bateriových jsem si udělal nabíjecí kabely, protože už byly omšelé a při nabíjení tam nejdou takové proudy. Jinak to neřeším.
Používám 1.8 a 3.5 a ještě jsem je neměnil. Mám ale proudy jen do 50A (na ty 3.5).
Třeba ze starých bateriových jsem si udělal nabíjecí kabely, protože už byly omšelé a při nabíjení tam nejdou takové proudy. Jinak to neřeším.
Tieto silove konektory nie su vecne, proste vidis ze je uz iny, tak ho vymenis a mas klud. Naco cakat az sa rozpadnu a riskovat model? Videl som viac modelov ktore zmizli zo sveta len preto ze si majitel myslel ze baterkove konektory su na vzdy.