Už jsem zaukoloval synka aby mi ho objednal, si myslim že na tu koloběžku to fakt bude reálný jak sebou v podstatě neobtěžujicim zpusobem vozit něco letuschopnýho ale páč právě hrozí že třeba seknu šnuru nebo to zamotám tak že se mi to cestou na kolobrndě nebude chtít rozmotávat tak bych automaticky vozil dva vrchlíky kdy navíc mohou uplně v poho i fungovat když se třeba někdy cestou ochladí, je mi na kolobrndě kosa a to mi pak stačí jen si třeba nacpat šustákovku na břicho pod mikinu, to bych pak mohl využit i ten vrchlík. Prostě minimálně jeden mit fakt záložní.Jiri píše: čtv 16.04.2026 11:40 Ta nová verze (na kterou tu šel odkaz) by měla být nezanedbatelně lepší, zejména co se týče startů. Zkušenost s tím nemám, ale četl jsem více vyjádření v tomto smyslu na jiných fórech. Určitě je výhodou odlišná barva konců - lze lépe poznat, zda letíš k sobě nebo od sebe. To je u toho modrého občas problém.
Ten cloud od hackra bych zatim asi nechal jen jako sváteční třeba jestli by byl použitelný třeba na Raný na svahování.