Přesně podle pana Kolmana.
Jen bych si dovolil svůj názor: doporučuju dát na prkně tak 2 litry. Mnozí nebudou souhlasit a budou říkat, že stačí jedna-dvě nádrže a motor jde do letadla. Když pak ale ty samé vidím, jak se vzekají a motor jim zhasíná za letu....
První nádrž si hlídej aby hlava válce nebyl moc žhavá. Měl bys na ní bez problémů udržet ruku. Od druhé nádrže postupně přivírej...viz. návod
Zatím mi prošly rukama jen 3 ASPéčka (4,0, 5,3 a 8,5 ccm). Všem jsem dal více než poctivý záběh na prkně a i díky tomu jsem s nima neměl nejmenší problémy. Jedinkrát mi za 3 roky nechcípl motor za letu! Tedy, jednou ano ale to jsem před dalším letem zapomněl dotankovat
I po prvních dvou litrech budeš mít trochu vyšší volnoběh, na nižší otáčky (2800/min a níž) se dostaneš až tak po 10 litrech paliva. Teprve pak je motor opravdu pořádně zaběhlý, přechody jak víno, udrží i vysoké otáčky (14 000/min).
Pro záběh dej vrtuli asi 11/6, já ji používám běžně i v Sea Beečku (byl jsem línej koupit jinou

). Pro Trainera bude pak lepší asi 12/6, motor nebudeš tolik vytáčet.
Svíčku jsem zkoušel "originál" ASP ale líp se mi jeví A8 o O.S.
Palivo používám syntetiku s 1% nitrem.
P.S. když se ti bude zdát, že to (až po důkladném záběhu) málo táhne, můžeš zkusit vyndat přepážku z výfuku. To je pak hukot ... ale zároveň dost šílenej kravál

U nás jsem byl před časem ostatními modeláři (buďme konkrétní - elektroletci) donucen dát ji zpět