MaXa píše:...
Mohl bys mi poslat označení(-,+) pinů u LBA10 a TOP pro 6S (na to byla ta původní redukce).
Mám tu na stole LBA10 net S+ , a MegaPower LCB 12s (pod plastom je na plošáku nápis "Robbe Top Equalizer 12s".
Oba majú zhodne zapojené 7-pin konektory, 0-1-2-3-4-5-6, akurát LCB má menší ten biely plast okolo pinov (dá sa opatrne odstrániť) a akoby hore nohami. Aj zapojiť jeden do druhého, zvádza k opačnému pripojeniu - skontroluj. Opačné pripojenie servisného konektoru ale znesie (odskúšané zatiaľ len na 4s A123).
Kde je mínus predsa vidíš podľa takého trojuholníku na popiske pri prvom pine, tam pripájaš začiatok od kraja, a je to od čiernej (akože mínus). A aj podľa poradia lediek, sú tam čísla od 1 po 6.
Tá redukcia mi nepripadá dôveryhodne, má rovnaký konektor pre 4s ako pre 5s takže tam určite budú nejaké vynechané nezapojené piny.
V prvej fázi pokusov sa na také veci vykašli a zapoj aku priamo do balanceru.
Balancer má kratšie kolíky, nemusí to dostatočne držať - Ja som si urobil jeden z konektorov tak že na konce vodičov som naletoval 7 pinov z lámacej lišty (2,54mm ako servá, samozrejme 7-pin vcelku), a ten používam najradšej.