Problem s Prism 7X
Problem s Prism 7X
Zdravim. Koupil jsem vysílač Hitec Prism 7X a u páky výškovky mi při pohybu nahoru servo reaguje jenom asi na 4/5 dráhy. Zbývající kousek se už dál nepohybuje. Šlo by to nějak poladit ? Nebo mám vysílač rovnou zabalit a poslat na opravu k p. Hnízdilovi ?
Díky.
Ještě jsem zapomněl dodat, že na kulise je z umělé hmoty přišroubovaná jakási podložka.Na stejný problém jsem měl dotaz na p. Hnízdila a ten mi sdělil, že to můžu v klidu odšroubovat....poznalo se to také tak, že při pohledu z boku neměly kniply stejnou výchylku...ic3d3m0n píše:pepan: Všechno je nastaveno jako z výroby (proveden reset). Zkoušel sem všechno možné nastavovat ale bylo to pořád stejné. Takže je vysílač na cestě do servisu... Jenom doufám že nebude vadný potenciometr. To by se pak ta oprava asi prodražila...
nazdar
Mohol by si napisat ze v com bola zavada tvojho vysielaca? ja mam tiez stary Prism 7 a taky problem ze ku koncu drany packy ovladaca mi nereaguje servo. Je to rovnake na obe strany a je to na kazdom kanali.
Skusal som prehodit potenciometer z Focus4 (na ktorom funguju potenciometre perfektne), ale je to to iste.
Mohol by si napisat ze v com bola zavada tvojho vysielaca? ja mam tiez stary Prism 7 a taky problem ze ku koncu drany packy ovladaca mi nereaguje servo. Je to rovnake na obe strany a je to na kazdom kanali.
Skusal som prehodit potenciometer z Focus4 (na ktorom funguju potenciometre perfektne), ale je to to iste.
Moze to byt rovnaky problem ako som riesil s Prismom, ktoreho som dostal. Jeden kanal isiel az od polovice...
Stacilo nastavit polohu potenciometra - pootocil som s hriadelkou a dostelujem to este s osciloskopom (zatial je to len nahrubo nastavene).
Nechapem, ako je mozme takto rozstelovat ovladac bez zasahu donho, ale neriesim. Opravil som si ho.
Ak nemas doma vybavu, tak len servis...
Stacilo nastavit polohu potenciometra - pootocil som s hriadelkou a dostelujem to este s osciloskopom (zatial je to len nahrubo nastavene).
Nechapem, ako je mozme takto rozstelovat ovladac bez zasahu donho, ale neriesim. Opravil som si ho.
Ak nemas doma vybavu, tak len servis...