Wyipoint verzus E-flite S-75
Wyipoint verzus E-flite S-75
Zdravim. potřeboval bych poradit jaké servo, jestli Wyipoint nebo E-flite S-75 do 3D éra o hmotnosti 500 g rozpětí 900 mm, délka 715 mm.
Diky moc.
Diky moc.
- Sakil
- Kontaktovat uživatele:
esli můžu poradit...tak hitec 55....mám 3 v zoomovi cca 100 startů a no problemo...sice jsou dražší, ale fakt žádnej problém...nebo jsem alespoň žádnýho nevšmil...teď budu kupovat gws serva do n-ergie od čemechu....mají ale 6g....tak jsem zvědav...a za ty prachy nemaj konkurenci.....nemáte je někdo vyzkoušený? Vím, že s nima lítaj kluci ze ZDZ a žádnej problém...tak se chci přeptat ještě tady.....
díky
díky
'''::: Sakil :::'''
Sakil píše:esli můžu poradit...tak hitec 55....mám 3 v zoomovi cca 100 startů a no problemo...sice jsou dražší, ale fakt žádnej problém...nebo jsem alespoň žádnýho nevšmil...teď budu kupovat gws serva do n-ergie od čemechu....mají ale 6g....tak jsem zvědav...a za ty prachy nemaj konkurenci.....nemáte je někdo vyzkoušený? Vím, že s nima lítaj kluci ze ZDZ a žádnej problém...tak se chci přeptat ještě tady.....
díky
GWS 6g jsou v pohodě,ale waipoity maj ještě lepší ložiska co se týče výdrže.
Tak to ja te zase nepotesim. GWS serva mam v shockovi, jedno jsem menil hned jak jsem je poprve zapojil - cukalo, nechodilo. Druhe jsem vymenil pote, co se zacalo zakousavat (servo vyskovky, jeden model down), treti (taky puvodni) vymenim ted, o vikendu se pri litani taky kouslo, bylo na kridylkach. Navic, servo, co jsem dostal po druhy vymene je znatelne pomalejsi nez ty ostatni. Snad to byla jen nejaka spatna serie, necmene, priste koupim radeji Waypoint.