Bellanca nebo SkyLady??
Bellanca nebo SkyLady??
Zdravim vsechny piloty,
rozhoduji se mezi temito sety z dalneho vychodu.Vyrobci stejni.
Bellanca:
+ pekny vzled,kolecka,uz v sobe ma prestavbu na kridelka-staci dodat servo!
-rozpeti 1020mm,kolecka,neplachti asi.
SkyLady
+1300mm rozpeti,lepsi baterky v dodani,PLACHTI!
-neda se prestavet tak lehce,NEJDE SEHNAT!!!!
Jelikoz jsem chtel od zacatku skyLady ale nejde za boha sehnat(Jestli nekdo vite kde ozve te se) tak sjem zacal premyslet o jinem a libi se mi Bellanca.Klidne bych si ji i koupil myslim ze jde snadneji sehnat(doufam) a chtel bych ji predelat pak na kridelka.Jeste jsem neletal ale PC simulatory FMS zvladam v pohode.
Prosim o nejakou radu abych mi to urychlila.Posledni co me napada je ze stejne skyLAdy bude o vanocich coz je vyhoda jestli i dodaji ale zase me lakaji ty kridelka...chtel bychco nejdrive nejakou akrobacii a tose skyLady asi eee.
Diky za nazory
rozhoduji se mezi temito sety z dalneho vychodu.Vyrobci stejni.
Bellanca:
+ pekny vzled,kolecka,uz v sobe ma prestavbu na kridelka-staci dodat servo!
-rozpeti 1020mm,kolecka,neplachti asi.
SkyLady
+1300mm rozpeti,lepsi baterky v dodani,PLACHTI!
-neda se prestavet tak lehce,NEJDE SEHNAT!!!!
Jelikoz jsem chtel od zacatku skyLady ale nejde za boha sehnat(Jestli nekdo vite kde ozve te se) tak sjem zacal premyslet o jinem a libi se mi Bellanca.Klidne bych si ji i koupil myslim ze jde snadneji sehnat(doufam) a chtel bych ji predelat pak na kridelka.Jeste jsem neletal ale PC simulatory FMS zvladam v pohode.
Prosim o nejakou radu abych mi to urychlila.Posledni co me napada je ze stejne skyLAdy bude o vanocich coz je vyhoda jestli i dodaji ale zase me lakaji ty kridelka...chtel bychco nejdrive nejakou akrobacii a tose skyLady asi eee.
Diky za nazory
podle mne zalezi co chces, chces li se naucit letat a nejsi si jisty ze to budes delat dal, zkus Skylady. Jestli chces uz trosku blbnout a u toho zustat -kup si Toro a RC soupravu zvlast. je to ovsem cenove jinde. RC soupravu z techto setu made in China v normalnim modelu z hlediska funkci a dosahu nepouzijes - ci je to na hrane
http://www.hangar1.cz/
http://www.hangar1.cz/
No ten hangar1 klasika vyprodane... jelikoz halvni dovozce ji nema na sklade tak asi nebudou jinde.
No blbnout...nejdrive se chci naucit letat-lepsi Skylajdyna ale pak???
Prave k temto setou jde 4kanalova vysilacka tak bych to vyuzil ale pak bych chtel urcite ovladani i kridilek a to bych chtel na te Bellance.Ja aniz bych ji nekdy vydel tak tipuji podle simulatoru ze je to klasicky motorak kde bez plynu tudiz rychlosti to neleti to je pak zaludne mezitim Skylady se da jeste zvladnout v klidu v pomalych rychlostech.
Ted me jenom zajima jestli mate nekdo Bellancu a jak umi plachtit bez ci na 1/8 plynu.Libi se mi na ni kolecka ale zase k cemu je czhled kdyz pak potrebuji nejakou plochu na pristani a pochybuji ze se strefim...to bych musel letat na letisti...
No je to slozite...kdyby slo sehnat Skylajdynu tak ji mam.Takhle na ni muzu cekat do zimi a pak delat pruvan v obyvaku nez bude po snehu...
Ale dik za radu..stale aspon mam nad cim premyslet...
No blbnout...nejdrive se chci naucit letat-lepsi Skylajdyna ale pak???
Prave k temto setou jde 4kanalova vysilacka tak bych to vyuzil ale pak bych chtel urcite ovladani i kridilek a to bych chtel na te Bellance.Ja aniz bych ji nekdy vydel tak tipuji podle simulatoru ze je to klasicky motorak kde bez plynu tudiz rychlosti to neleti to je pak zaludne mezitim Skylady se da jeste zvladnout v klidu v pomalych rychlostech.
Ted me jenom zajima jestli mate nekdo Bellancu a jak umi plachtit bez ci na 1/8 plynu.Libi se mi na ni kolecka ale zase k cemu je czhled kdyz pak potrebuji nejakou plochu na pristani a pochybuji ze se strefim...to bych musel letat na letisti...
No je to slozite...kdyby slo sehnat Skylajdynu tak ji mam.Takhle na ni muzu cekat do zimi a pak delat pruvan v obyvaku nez bude po snehu...
Ale dik za radu..stale aspon mam nad cim premyslet...
- vozembouch
ja te nechci premlouvat, osobne, pokud vis ze se tomu chces venovat, tak kup TORO s tim se naucis litat a muzes se i vyblbnout
bratranec ma bellancu, plachti s ohledem na konstrukci bez problemu, zadne zaludnosti i pri vypnutem plynu (jeho prvni model takze...)
zazil i par padu, vzepeti je na leve polovine kladne na prave nulove a stejne lita furt stejne
no takovej prvi otloukanek...
bratranec ma bellancu, plachti s ohledem na konstrukci bez problemu, zadne zaludnosti i pri vypnutem plynu (jeho prvni model takze...)
zazil i par padu, vzepeti je na leve polovine kladne na prave nulove a stejne lita furt stejne
No me jde o cenu,zatim nevim jestli me to chytne vazde nebo ne tak proto kupuji chinu.
Na 100% se rozhoduji mezi temito modeli.
akorat na belance bych se naucil vvysku a smerovku a pak ji predelal na kridelka jak pisou ze to jde. viz http://www.peckamodel.cz/pmRubrList.aspx?intRubrKis=409
Je uz delana na dodelani kridelek..
to me laka ale zase plachtit a setrit baterky je taky dobre pro Skylajdynu
Na 100% se rozhoduji mezi temito modeli.
akorat na belance bych se naucil vvysku a smerovku a pak ji predelal na kridelka jak pisou ze to jde. viz http://www.peckamodel.cz/pmRubrList.aspx?intRubrKis=409
Je uz delana na dodelani kridelek..
to me laka ale zase plachtit a setrit baterky je taky dobre pro Skylajdynu
- vozembouch
joo tak myslim ze se stejne budes muset rozhodnout sam, ja znam vlastnosti belanky, videl jsem litat i skylady (zacatecnik) .... ja nevim , ale tu hnusnou frazu, kterou mi vsichni rikali kdyz jsem zacinal, ze nejlepsi je letat se skusenejsim pilotem je docela prevda....ale taky je pravda zeja jsem necvicil na FMS...rozhodni se a napis
\
\
No zkuseny pilot mi doporucil spise lady pac je to vetron na baterky spise tak abych si zalital aspon poradne a ze itakova skylady umi lopingy a tak.
Trenuji na simulatoru hodne...spise to hraji jako hru...ale co rekl zksuenejsi pilot ze to neni tak relany a ze spise se clovek nauci reakce hlavne rozdil kdyz letadlo letim k tobe a od tebe.
Stale vaham....spise pro Bellancu...je to tezke...zase vetsi letadlo o 1300mm rozpeti je taky lakadlo.Ale vzhledove vede Bellanca.
fakt nevim
Trenuji na simulatoru hodne...spise to hraji jako hru...ale co rekl zksuenejsi pilot ze to neni tak relany a ze spise se clovek nauci reakce hlavne rozdil kdyz letadlo letim k tobe a od tebe.
Stale vaham....spise pro Bellancu...je to tezke...zase vetsi letadlo o 1300mm rozpeti je taky lakadlo.Ale vzhledove vede Bellanca.
fakt nevim
NO jsem ale pokud mi nekdo rekne nejakou dulezitou tak budu podvedome rozhodnut jinak....je to slozite dilema i kdyz asi kazdy clovek co lita s poradnym model to nechape...asi by to chtelo oba modeli testnout...
A zaroven dnes rano jsem mel opacny vyber....nahodou jsem si prectl o tomto letadelku...
Ale furt je pro me priorita poradne plachtit a zaroven se trosku odvazat na nejakou tu frajerinku..
A zaroven dnes rano jsem mel opacny vyber....nahodou jsem si prectl o tomto letadelku...
Ale furt je pro me priorita poradne plachtit a zaroven se trosku odvazat na nejakou tu frajerinku..
- vozembouch
ja te plne chapu , ja mel taky nejdriv cinana... taky to bylo rozhodovani
, ja jsem se s nim jenom trapil ale ted je to jina kvalita videl jsem to na ty belance, se chci zeptat ta nova verze ma 4k teda i ovladanej plyn? ten plyn to che jinak jee to takovy litani plnej -plachteni-plnej... fakt nevim co doporucit
-
Calimero..
- Kontaktovat uživatele:
Rozhodování se to složité,někdo tu už psal, že Bellanca dobře lítá, jako začátečník jsem si ji pořídil, ale od fa. ParkZone - prodává Astra, vydržela mi zhruba 5 minut, přetáhl jsem ji a skončil čumákem v letišti, bohužel namaděru. Ale ta moje Bellanca nebyla ta co chcete vy, tak to neberte jako směrodatné.SkyLady nevím jak lítá, měl jsem Skylarka, což je dost podobné a bylo to milé letátko.Pokud máte zájem můžu zaslat na mejl model Bellanca od ParkZone do FMS, opravdové letové vlastnosti.Mmentálně lítám na Cessně 182 4 kanál od firmy JR Models, lítá se s ní skvělě. Takže jsem asi moc nepomohl.
No ejstli je to mozne poslete mi ten model do FMS na email:
p_senkerik@seznam.cz
No rozhodovani jste mi neulehcil spise se mi potvrdilo to co vim.Sky LAdy bude zenska ve vzduchu a Bellanca trosku radit.
Takze pokud se vytrenuji mohl bych jit hne dna Bellancu ale spise skylady kdybych si neveril.
Asi nakonec rozhodne zmapovani letacich ploch u nas doma..ani nevim jaka je tam trava...jestli vysoka radsy SkyLadynu a jestli nizka dam Bellancu
to vozembouch:
ma ctyrkanal radio a ovladanou smerovku,kridlovku a plyn.Je tam nejaky regulator no name tak nevim jestli to nebude stylem plnej a nic.Dale moznost rozsireni na kridelka ovladani...rozvody jsou jen dat servo 9g.
To same ma Lajdyna.Je to stejny vychodni vyrobce.
p_senkerik@seznam.cz
No rozhodovani jste mi neulehcil spise se mi potvrdilo to co vim.Sky LAdy bude zenska ve vzduchu a Bellanca trosku radit.
Takze pokud se vytrenuji mohl bych jit hne dna Bellancu ale spise skylady kdybych si neveril.
Asi nakonec rozhodne zmapovani letacich ploch u nas doma..ani nevim jaka je tam trava...jestli vysoka radsy SkyLadynu a jestli nizka dam Bellancu
to vozembouch:
ma ctyrkanal radio a ovladanou smerovku,kridlovku a plyn.Je tam nejaky regulator no name tak nevim jestli to nebude stylem plnej a nic.Dale moznost rozsireni na kridelka ovladani...rozvody jsou jen dat servo 9g.
To same ma Lajdyna.Je to stejny vychodni vyrobce.
- vozembouch