barvení EPP
barvení EPP
čím spolehlivě,ale zase nijak draze aby to nešpinilo/nepoštělo?
- Sakil
- Kontaktovat uživatele:
kdsi jsem slyšel, že foukacíma fixama.....drahý to není...s tím pouštěním ale nevím...nikdy jsem to nezkoušel...
spíš bych potřeboval vědět, čím je nabarvený třeba zoom zoom....jsou to ty signální barvy asi... když lítám k večeru, tak je to moc dobře vidět....skoro to svítí
kolik tak stojí jedno balení týhle barvy? je to normální sprej? kde se to dá sehnat? vůbec nemám představu.....
díky
spíš bych potřeboval vědět, čím je nabarvený třeba zoom zoom....jsou to ty signální barvy asi... když lítám k večeru, tak je to moc dobře vidět....skoro to svítí
díky
'''::: Sakil :::'''
Re: barvení EPP
Koukni na tohle: http://www.mojehobby.cz/diskuze/strom2. ... tec=434334Peu píše:čím spolehlivě,ale zase nijak draze aby to nešpinilo/nepoštělo?
Jinak jsou dobrý (ale drahý) preje RC styro colours-ty jsou běžně k dostání v modelářských prodejnách.A dělají se i v reflexních odstínech.Já osobně používám barvy od Nerchau -Textile art-59ml/59Kč.A jsou i v reflexních i metalických barvách.
-
scomputer
- Kontaktovat uživatele:
Barveni epp
Používam akrylove barvy pro vytvarniky ,dobrě kryji. lihovky jsou také dobré ale když se ti potí ruka tak pouští .Nanášeno molitanovou houbičkou nebo válečkem.
Vlada
Vlada
Re: Barveni epp
To jsi nám toho moc neřekl. Můžeš být konkrétnější ohledně výrobce a výrobku?-scomputer píše:Používam akrylove barvy pro vytvarniky ,dobrě kryji.
-
scomputer
- Kontaktovat uživatele:
to mas asi tak ze prijdes do prodejny a vyberes co tam zrovna maji
,ja sel take kopit barvu o jakehosi vyrobce a odnesl jsem si uplne jinou . Kopil jsem jednu tubu vyskousel a pak dokoupil zbytek. jsou to barvy ACRILIC MASTER WWW.APACZ.CZ, Zkousel jsem i Hobby line od www.cfahobby.cz,ale myslim ze bude fungovat vetsina akrylovych barev.
Cena se pohybuje cca od 50-100 Kc
Vlada
Cena se pohybuje cca od 50-100 Kc
Vlada
chlapci to je preto take huste lebo sa to moze (aj nemusi riedit vodou)... ja to robim nasledovne, zriedim si farbu v poldecaku tak aby bola riedka ako mlieko alebo aj redsia a potom uz len nanasam. Ked vam akryl nebude kryt nezlaknite sa hned..... staci dat iba viac vrstiev vsak je to len voda.... a ked to zaschne tak to nezleze ani od paliva..... pouzivam to na vsetko
Naposledy upravil(a) helbo dne pon 14.11.2005 15:42, celkem upraveno 2 x.
viz ...... www.intercont.sk/galeria
moja mama je maliarka a pouziva akrylove farby......... da sa zmiesat hociaka farba....... ja jej ich non stop kradnem a pouzivam na modely. Staci trosku zriedit vodou a namalujem tym aj cely barak
a nezleze to ani za boha
moja mama je maliarka a pouziva akrylove farby......... da sa zmiesat hociaka farba....... ja jej ich non stop kradnem a pouzivam na modely. Staci trosku zriedit vodou a namalujem tym aj cely barak
georg píše:holda29 píše:a je mozne barvit autolaky ve spreji? a docela by me zajimalo, cim opravit dirky a okousance v epp... dik
a co kit tim by to nešlo
zkousel jsem tmel na balzu a dalsi na drevo a uplne bez uspechu, zatim jediny mi pomohl epoxyd, ale ten je dosti tezky a drahy na takovyhle placani