RC simulátor ClearView-POMOC!!

Název tohoto fóra mluví sám za sebe.. prosím ale žádný warez. Cokoliv okolo pirátského software, cracků, hacků atd bude ihned mazáno.
Zpráva
Autor
petrpetr
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od petrpetr »

Ale no tak, děti....

Před časem jsem někde kolem serveru stahuj nebo slunečnice zahledl firmu která ti na požádání sehnala (dovezla) "jakýkoliv soft" a platil si za to jim v CZK. Nevím kolik na tom byl bakšiš ale zkus to tam prohledat.
T-Rex500HK-Rex 250T-Rex 600Minititan 325SERaptor 30V2DX7
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Marek71 »

Žeby Palm ? Tiež som ho mal a presedlal som na Pocket PC s Win. A soft si kupujem, i keď SW pre Pocket PC je celkom ľahké "zohnať".

Walhalla píše:neni tomu tak uplne.. ale pohyboval jsem se na scene s programy pro milnizarizeni a videl jsem, jak cinnost crackeru a zlodeju obecne poslala ke dnu nekolik firem vyrabejicich pro tato zarizeni soft.. a nekteri nesli ke dnu, ale prestali pro ten operacni system programovat.a tak vlastne zarizeni, za jehoz masove rozsireni jsem bojoval, slo ke dnu a dneska se pohybuje na okraji zajmu.. sice ho stale mam v kapse, ale jeho davna slava uz nejak zasla...
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Marek71 »

petrpetr:
Firma Jimaz s.r.o.
http://www.jimaz.cz/

Sekcia "Registrace shareware".
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Walhalla
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Walhalla »

Marek71 píše:Žeby Palm ?

je to tak.. pohyboval jem se na serveru C4PDA.com a tak trochu zarazil omylem par hrebicku do jeho rakve... Cili svatozar opravdu nemam.. soft do palmu jsem si nikdy nekoupil.. zadny.. a "vyzkousel" snad kazdy co kdy vysel (to je nemozne samozrejme.. ale bylo toho hodne)
Walhalla
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Walhalla »

Marek71 píše:petrpetr:
Firma Jimaz s.r.o.
http://www.jimaz.cz/

Sekcia "Registrace shareware".

jimaz jeste existuje? sem myslel, ze to uz je davno minulost, stejne jako moje mladi... :-)
Odpovědět

Zpět na „Simulátory a modelářský software“