Bellanca nebo SkyLady??
Chtel jsem napsat: http://www.modelbazar.cz/
- vozembouch
- Orbith
- Kontaktovat uživatele:
Když už chceš kupovat číňana a rozhoduješ se mezi bellancou a sky lady tak určitě doporučuju bellancu.Jednou jsem s ní letěl.Není to jako "opravdovej" model,ale u sky lady jsou častý poruchy příjimače.Po třetím přistání(ne nějak tvrdym)se kamošovi podělal příjimač a dosah klesl z 500m asi na 80m.Jsou to další investice.Jinak můžu potvrdit,že bellanca taky klouže, a jediná chyba bellancy byla,že neměla ovládaný otačky motoru(plnej plyn a nebo nic).Ale jestli se dneska už dělá s 4-kanálem s kříž. pákami ovádání doporučuju jdi do ní i přesto ,že to není pravej model.Jako první model to stačí.Navíc se dá použít do dalšího modelu vysílač,serva,motor,(možná)příjimač,regulátor a teoreticky i baterky
NO to o te skyLady a prijimacem vim.Cetl jsem to na diskuzi:
http://skylady.blog.cz/0510/koupe-letad ... #komentare
Je to web o skyLady.Jenomze ta bellanca je presne to sami co se dela u skyLady.Teda vyrobce je stejny.Takze vybaveni vsude stejny.
Jediny rozdil je v tom ze skyLady ma rozpeti 1300mm a Bellanca ma 1020mm coz vyplnine ze skyLadyna by mohla pekne plachti ale jestli umi i Bellanca tak to posledni nad cim rozhoduji je jaky povrch bude na louce kde bych chtel letat. Bellanca kolecka,Skylady na bricho.
To Toro nevim,nechci dat moc penez a pak me to prejde...nebo to rozflakam po par letech.
Plno lidi rika ze ty japonci jsou uz trosku kvalitnejsi nez byvali.
Uvidime jak to dopadne
http://skylady.blog.cz/0510/koupe-letad ... #komentare
Je to web o skyLady.Jenomze ta bellanca je presne to sami co se dela u skyLady.Teda vyrobce je stejny.Takze vybaveni vsude stejny.
Jediny rozdil je v tom ze skyLady ma rozpeti 1300mm a Bellanca ma 1020mm coz vyplnine ze skyLadyna by mohla pekne plachti ale jestli umi i Bellanca tak to posledni nad cim rozhoduji je jaky povrch bude na louce kde bych chtel letat. Bellanca kolecka,Skylady na bricho.
To Toro nevim,nechci dat moc penez a pak me to prejde...nebo to rozflakam po par letech.
Plno lidi rika ze ty japonci jsou uz trosku kvalitnejsi nez byvali.
Uvidime jak to dopadne
Jo jeste obe verse jsou tady:
http://www.peckamodel.cz/pmRubrList.aspx?intRubrKis=744
Bellanca nahore a skyLady uplne dole.Abych se priznal docela se hodi u tech japoncu ze kdyz to nekde roztrisknu tak si koupim nejake kridlo co se dodava navic.Kdybych rozmlatil nejaky model tak mam smulu ja umim tak akorat lepit papir.
Je mi jasne ze modelari a profici nebudou souhlasit s cinany.Ja bych si zase nekoupil baskytaru pod 20tisic.
http://www.peckamodel.cz/pmRubrList.aspx?intRubrKis=744
Bellanca nahore a skyLady uplne dole.Abych se priznal docela se hodi u tech japoncu ze kdyz to nekde roztrisknu tak si koupim nejake kridlo co se dodava navic.Kdybych rozmlatil nejaky model tak mam smulu ja umim tak akorat lepit papir.
Je mi jasne ze modelari a profici nebudou souhlasit s cinany.Ja bych si zase nekoupil baskytaru pod 20tisic.
petak píše:Jenomze ta bellanca je presne to sami co se dela u skyLady.Teda vyrobce je stejny.Takze vybaveni vsude stejny.
Jen zdánlivě... Bellanca je 'bachratá' a to jí dává pro bezpečí elektroniky navíc velké deformační zóny. Ten trup (alespoň u první generace kterou jsem měl já - rozpětí jen něco kolem 800 mm, trup celý červený a RC souprava jen 2+1) je ohromně pružný. Ta moje přežila neuvěřitelé pády. Občas se mi stalo, že spadla na čumák až tak, že se jí celý zamáčknul do trupu. Ale stačilo ho 'vytáhnout', plast se vrátil do původní polohy a létalo se dále
Mimochodem, netušíte co se ještě na Bellance změnilo? Nikde jsem o tom vývoji nic neslyšel, jen najednou koukám že je jiná než byla ta moje. Já jen podle obrázků vidím jiné rozpětí a přípravu na křidélka.
NO co noveho??oto otazka neznam starsi typ.Hlavni je ze v setu je 4kanal.Model ma ovladanou smerovku,vyskovku,regulace motoru a pak priprava na kridelka...v setu.Jen servo.Motor tam je 480 coz je docela slusne.Rozpeti je 1020mm to je taky vice.vaha tusim kolem 610g mozna se pletu a rekl bych spise ze bude trosku technicky resena.Za 3tisice s tim vybavenim musi byt model trosku omezenejsi. S tou SkyLady me to nenapadlo.V soucastne dobre se prikladnim k Bellance.Hlavne ta prestavba me laka.Sehnat servo za par stovek a je to klasika.
A hlavne je na sklade,nebo-li ted prisla zasilka Bellanca a v pulce prosince ta Ladyna.
A hlavne je na sklade,nebo-li ted prisla zasilka Bellanca a v pulce prosince ta Ladyna.
- zalik
- Kontaktovat uživatele:
Zdarec, SKYLADY sezenes na tuti na www.jino.cz
Videl sem ji tam v tejdnu!! a jinak i se skajlejdy se dá dost dobre blbnout!!
Na ty baterky co k ni davaj lita kolega tak 14-17 min. coz je slusne!!
Videl sem ji tam v tejdnu!! a jinak i se skajlejdy se dá dost dobre blbnout!!
Na ty baterky co k ni davaj lita kolega tak 14-17 min. coz je slusne!!
No tak mam zase dilema...koukam ze k te BEllance davaji jen 600mAh baterky a sky lady 900.No rozhodnu se asi snad az v obchode.Pockam az bude Skylajdyna v Praze u Pecky.Nerad bych si prave neco objednaval pres eshop kdyz u techto setu clovek musi vse proverit jestli jede a reklamace v Hradci Kralove kdyz nejsem s tama to by bylo tezke.
No a az je uvidim obe tak se rozhodnu.
Ale diky za info tusil jsem ze nekde jeste bude.
No a az je uvidim obe tak se rozhodnu.
Ale diky za info tusil jsem ze nekde jeste bude.
- SkyLarkMen
- Kontaktovat uživatele:
Tak me tak napadá: Před rokem jsem kupoval skylarka, který měl vysílač 2 + 1 kanálovým, motor řady 400, baterka 600 mAh, Funkce V,S,M za 2999,- Kč.
Teď se prodávají sety s vysílačem 4 kanálovým, motor 480, baterka 900 mAh, Funkce V,S,M za 2999,- Kč.
No a za rok, za rok to bude:
Vysílač 5 kanálový, stříďák, Lipolky, V,S,M,Kř za 2999,- Kč.
Nebo se pletu?!!
Teď se prodávají sety s vysílačem 4 kanálovým, motor 480, baterka 900 mAh, Funkce V,S,M za 2999,- Kč.
No a za rok, za rok to bude:
Vysílač 5 kanálový, stříďák, Lipolky, V,S,M,Kř za 2999,- Kč.
Nebo se pletu?!!
Skylark - made in China, Duplex - vlastní konstrukce
Bobík - vlastní konstrukce, JES012, Naro pro, SPEED 400-1:4, vrt. 11/6
TOXI - tvorba plánku
Bobík - vlastní konstrukce, JES012, Naro pro, SPEED 400-1:4, vrt. 11/6
TOXI - tvorba plánku
Hele, jestli jsi jeste s nicim nebyl ve vzduchu a nemas kamose trenera obetavce tak rozhodne sezen tu Sky Lady. Budes mit moznost slusne klouzat a trochu se vzdy zklidnit a mit cas na uceni. U ty Belancy to muzes hned po startu slusne narvat do hliny ani nebudes vedet jak. Rozhodne si pro prvni let vyber obrovskou plochu a hodne vzrostlou travu a bezvetri. Taky zadny vedeni vysokyho napeti (muj pripad). Baterky a penize neres. To je jenom zacatek. Za chvily budes behat do model. prodejen a kupovat nejenom ruzny akupacky ale radia, regly,nabijece jen to bude v penezence hvitźdat. Po roce se temhle starostem jen budes smat.
-
Calimero..
- Kontaktovat uživatele:
koko píše:Hele, jestli jsi jeste s nicim nebyl ve vzduchu a nemas kamose trenera obetavce tak rozhodne sezen tu Sky Lady. Budes mit moznost slusne klouzat a trochu se vzdy zklidnit a mit cas na uceni. U ty Belancy to muzes hned po startu slusne narvat do hliny ani nebudes vedet jak. Rozhodne si pro prvni let vyber obrovskou plochu a hodne vzrostlou travu a bezvetri. Taky zadny vedeni vysokyho napeti (muj pripad). Baterky a penize neres. To je jenom zacatek. Za chvily budes behat do model. prodejen a kupovat nejenom ruzny akupacky ale radia, regly,nabijece jen to bude v penezence hvitźdat. Po roce se temhle starostem jen budes smat.
Souhlas