2jadou:
ahoj, ja jsem zacinal na Badiusovi. je pravda ze se daj najit lepsi letadla na zacatek, ale naucit litat se na tom da (aspon me se to povedlo). S badiusem uz v podstate nelitam a premejslim ze se ho zbavim. Jestli by jsi chtel na zacatek neco fakt levnyho, tak bych moh badiuse dat za nejakou rozumne nizkou cenu. Provozuschopnej porad je.
Pavel (taylor@volny.cz)
Velka prosba o pomoc....
Sportster
Zdar všichni, zdar Jadou
Ja mam asi 2 mesice sportstera, myslim ze je to fajn letadylko, ale jako zacatecnik jsem taky mel nejeden crash...
Tak mam od te tlacne vrtule vyfrezovane kridlo na obou stranach:))
Dokonce jsem kridlo uz i parkrat zlomil, ale furt to leta!
Nevite nekdo, kde se da koupit a za kolik nove EPP kridlo??? To originalni stoji kolem 400...
Jinak jsem vymenil cely trup letadla v JR ho maji za 230 bez tyce a zas litam, akorat to trosku hur vypada, to kridlo lepene purexem:)))
Diky za prispevek.
PS: mne FMS simulator pomohl uplne strasne moc, doporucuju pro kazdeho. Dokonce vysilac od sportstera se da prez kabel za 500 pripojit k PC a FMS!! A za to petikilo to urcite stoji, pac cele letadlo stoji 4 litry;)
Ja mam asi 2 mesice sportstera, myslim ze je to fajn letadylko, ale jako zacatecnik jsem taky mel nejeden crash...
Tak mam od te tlacne vrtule vyfrezovane kridlo na obou stranach:))
Dokonce jsem kridlo uz i parkrat zlomil, ale furt to leta!
Nevite nekdo, kde se da koupit a za kolik nove EPP kridlo??? To originalni stoji kolem 400...
Jinak jsem vymenil cely trup letadla v JR ho maji za 230 bez tyce a zas litam, akorat to trosku hur vypada, to kridlo lepene purexem:)))
Diky za prispevek.
PS: mne FMS simulator pomohl uplne strasne moc, doporucuju pro kazdeho. Dokonce vysilac od sportstera se da prez kabel za 500 pripojit k PC a FMS!! A za to petikilo to urcite stoji, pac cele letadlo stoji 4 litry;)
Jestli muzu jeste enco doporucit tak muzes zkusit treba letadlo BEllanca...sam jsem to tu resil asi o par diskuzi dolu a pro zacatecnika je vhodne,stoji 2999,mas k tomu 4kanal vysilajdu a prestavba na kridelkauz je v setu a da se jen dodat servo.Myslim ze je to docela slusne za tu cenu.
Ja jsem se pro ni nakonec rozhodnul i kdyz nejvetsi problem jsou anhradni dily..pokud rozmlatis kridlo asi tezko nejake sezenes...coz je problem ale doporucuji FMS a trenovat trenovat stahnout nejake letadla a vsechny zkouset a az zacnes sam zjistovat rozdily mezi letadly a v ohode pristavat a letat ve vsech smerech aneplest si strany tak muzes jit na louku i sam. Ovsem doporucui nejakeho zkusenyho doprovoda.
Ja jsem se pro ni nakonec rozhodnul i kdyz nejvetsi problem jsou anhradni dily..pokud rozmlatis kridlo asi tezko nejake sezenes...coz je problem ale doporucuji FMS a trenovat trenovat stahnout nejake letadla a vsechny zkouset a az zacnes sam zjistovat rozdily mezi letadly a v ohode pristavat a letat ve vsech smerech aneplest si strany tak muzes jit na louku i sam. Ovsem doporucui nejakeho zkusenyho doprovoda.