Tisk většího plánku v PDF na více A4

Název tohoto fóra mluví sám za sebe.. prosím ale žádný warez. Cokoliv okolo pirátského software, cracků, hacků atd bude ihned mazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
thsoft
Kontaktovat uživatele:

Tisk většího plánku v PDF na více A4

#1 Příspěvek od thsoft »

Ahoj mám stažený plánek v PDF formátu na SF extru 92cm a potřebuju ho vytisknout na tiskárně která umí jen A4 a pak to slepím (nejdřív plánek a pak extru :-) ).

Zkoušel jsem Adobe Reader a program Inkscape ale nepřišel jsem na to jak to vytisknout ve 100% aby to vyjelo všechny stránky a tisk mi navazoval.

Neřešil jste to někdo ??

Dík Tom
Extra EME60, PA18 EME60, Citabria DLE30, vše na FRSKY X20 TANDEM
( ͡° ͜ʖ ͡°)
eranger

#2 Příspěvek od eranger »

Riesil som ten isty problem, ale planik bol vo foramte pre AutoCad, s kt. pracovat velmi neviem, tak som to vytlacil cez Corel a tam to slo bez problemov rozhadzat na A4ky a potom zlepit, neviem teda co s tym pdfkom.
Easy Glider, Tiger Trainer, Eagle Epp, RC hadzadlo,La-7
2lizard

#3 Příspěvek od 2lizard »

Hoď to do nějakého grafického studia a oni Ti to za bár babek hodí na větší "plátno" dle požadované velikosti-se trápit s lepením A4 je nesmysl.
Spectrum DX6iBlade mSRT-Rex250, T-Rex450PRO, T-Rex500Hyperion 0610i Duo IIa mnoho dalšího.
bpb
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od bpb »

..no a kdyby jste byly z Prahy..jakože nejste...tak vám to vytisknu .)..pracuji v arch.studiu..takze vyjet jeden planek neni problem ..snad mě napadá Vám to jedině vytisknout a poslat poštou ..estli nemáte graf.studio po ruce .)
modely: viz rc server/pilot bpb
easy

#5 Příspěvek od easy »

Taky jsem to loni řešil a skončil jsem v copy centru plná spokojenost.
woro
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od woro »

Konečně začínám mít dojem že mělo smysl některé moje kreace rovnou tvořit na A4 :D
Jiří V. _________________35MHz, kanál 62
Being drunk is feeling sophisticated without being able to say it.
thsoft
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od thsoft »

Nasel jsem podobny planek rozrezany jako jednotlive strany A4. Me se ale stejne libi vic ten prvni planek, coz je format papiru cca 118x90cm.

V grafickem studiu mi rekli ze mi to za 1000 Kc udelaji :-)

S kolegou jsme to vytiskli v ostrem acrobatu, jedine co chybi k dokonalosti jsou nejake orezove znacky na slepeni. :wink:

woro píše:Konečně začínám mít dojem že mělo smysl některé moje kreace rovnou tvořit na A4 :D
Extra EME60, PA18 EME60, Citabria DLE30, vše na FRSKY X20 TANDEM
( ͡° ͜ʖ ͡°)
bagr12

#8 Příspěvek od bagr12 »

Presne tento problem jsem taky resil.Je to sice salamounske reseni,ale funguje.Takze - v acrobatu jsem zkousel ruzne zvetseni (nakonec "pasovalo" 790%) - tato hodnota se ale bude menit dle ruznych planku.
Pak jsem nastojem "Vyfotit" zabral usek planu tak akorat na A4 a vlozil do Malovani a vytiskl.Premeril tl.nosniku,sten trupu tak aby to odpovidalo (onech 790%zvetseni) a takto tisknu to co potrebuju.
Nekdo muze namitnout,ze je spoustu prace,ale.Kdyz delam zebra,vytisknu zebra.Pak kridlo atd.Takze se to po necem da.
Odpovědět

Zpět na „Simulátory a modelářský software“