problémy s letadlem
Re: problémy s letadlem
Nedochází k problému po rozjetí na vyšší rychlost ? Nechytá výškovka flutter nebo pokud je plovoucí či nesprávně vyvážená , není slabé servo, že by ho výškovka "stáhla" nadoraz ?
Zaky
Zaky
Zaky píše:Nedochází k problému po rozjetí na vyšší rychlost ? Nechytá výškovka flutter nebo pokud je plovoucí či nesprávně vyvážená , není slabé servo, že by ho výškovka "stáhla" nadoraz ?
Zaky
myslím že servo by to utáhnout mělo, ale s tím třepotáním by to mohlo být, ale hajzlík to udělá zrovna když potřebuju přitáhnout, ale to bych netušil, co to letadlo vydrží a to není z EPP ale z 5mm depronu
Naposledy upravil(a) Thunder dne pát 18.11.2005 21:46, celkem upraveno 1 x.
Zkus s tím letět pomalu, nastoupat do bezpečné výšky a teprv pak to zkusit odpozorovat při postupném zvyšování rychlosti. Máš tak čas stáhnout motor, mělo by to zpomalit a mohlo by to začít reagovat. Já s tuhostí konstrukce bojuji u EPP přemotorovaných modelů pořád, flutter ocasních ploch ve vysokých rychlostech je standardní problém.
Zaky
Zaky
problémy s letadlem
Necuka Ti nahodou servo na vyskovce? Mne to jednou HS 55 delalo a nedaly se s tim litat nizke prulety protoze to najednou menilo vysku. Ne, ze bych s tim prastil, tak silne se to neprojevovalo, ale bylo to neprijemne. Myslel jsem si, ze to dela prijimac, ale pak jsem ho prohodil za jiny a zjistil jsem, ze cuka to servo. Kdyby to bylo jen jednou, zeptal bych se, nezapomnel sis vytahnout antenu?
ne anténu vytahuju vždy, to je to první co udělám, než zapnu vysílač a toho bych si všimnul, jinak sem zkoušel a ani na 500 metrů to neškubalo, tak nevím, ale asi to bude tím třepotáním, ale už sem tu vejškovku zpevnil, dneska mi tady začalo sněžit, tak sem nelítal, tak se k tomu asi do soboty nedostanu, protože jezdím dom až když je tma, ale snad už to bude dobrý
zalik píše:Pokud ti to nelítá tak to zahoď a postav si typ letadla kterej lítá...pořád tvrdíš že je vše OK ale neleti to tak ti říkám VYHOĎ TO Z OKNA!! nazdar z![]()
![]()
![]()
![]()
Taky nad tím uvažuju, ale já to chci vyzkoušet, abych se poučil(ale občas si říkám, jastli nemám něco koupit