Model hobby 2008

Pokud nějakou modelářskou akci pořádáte, nebo na ni chcete jen upozornit, jste zde na správné adrese.
Zpráva
Autor
Marek71
Kontaktovat uživatele:

Re: Model hobby 2008

#16 Příspěvek od Marek71 »

Nie som si istý, ale podobný stánok som videl v M.Boleslavi v Hypernove. A slečna tam mala na pulte autíčka z dealextreme.com na 35MHz a ešte iné modely na nejakej exotickej frekvencii. A ten samý sortiment som videl v nedeľu na stánku v OC Černý Most. Ale to už som neskúma, čo tam má za frekvencie...

Hoki píše:
MadBoxka píše:Nejlepší tam je v katalogu firma ,,Super- hračky'' (Prodej Rc modelů se zaměřením na RC-vrtulníky pro začátečníky a pokročilé.) :lol: :D Ano modýlky jsou hračky pro malé i velké...

To jsou myslím ti, co prodávají v pražském Tescu. Maj na pultě naházených asi 15souprav a na druhý hromadě mini vrtulníčky, auta a lodě. A předvádějí to tam v hale. Vrtulníčky jsou od Piko-Z po alá Easy Copter.
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Kovboj

Re: Model hobby 2008

#17 Příspěvek od Kovboj »

Marek71 píše:Nie som si istý, ale podobný stánok som videl v M.Boleslavi v Hypernove. A slečna tam mala na pulte autíčka z dealextreme.com na 35MHz a ešte iné modely na nejakej exotickej frekvencii. A ten samý sortiment som videl v nedeľu na stánku v OC Černý Most. Ale to už som neskúma, čo tam má za frekvencie...

Bohužel podobné exoty lze najít i v běžném hračkářství od 'seriozních' dovozců. Už jsem narazil i minimodely na frekvenci 49MHz :-(
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Marek71 »

Jo to je ono, bolo to na 49MHz !
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
MadBoxka

#19 Příspěvek od MadBoxka »

:x Aby člověk radši přešel na 2,4 ...
Kovboj

#20 Příspěvek od Kovboj »

MadBoxka píše::x Aby člověk radši přešel na 2,4 ...

Ty hračky mají naštěstí minimální dosah, dál jak 5 metrů už to neruší. Ale stejně když na to narazím v hračkářství tak mě to pokaždý nas..e :evil:
Hoki
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Hoki »

Mad_Box píše:Jo lítá fakt skvěle. A opravdu není potřeba žádných zkušeností. Ve vzduchu mu dáš facku on se jen přesune a zas tam na tebe čeká.

Takže na domácí vyblbnutí uvažovat o Pico-Z už nemá cenu? 8)
Kovboj

#22 Příspěvek od Kovboj »

Hoki píše:
Mad_Box píše:Jo lítá fakt skvěle. A opravdu není potřeba žádných zkušeností. Ve vzduchu mu dáš facku on se jen přesune a zas tam na tebe čeká.

Takže na domácí vyblbnutí uvažovat o Pico-Z už nemá cenu? 8)

No jo, je tam ale drobný rozdíl v ceně :wink:
Mad_Box
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Mad_Box »

Ano rozdíl je jen drobný, ale letové vlastnosti jsou neporovnatelné. Toto odřídíš jak chceš, kam chceš a kdy chceš, což u PicooZ asi ne
Raptor E700 (MSH Brain)
MiniProtos (miniVbar 5.2)
Kovboj

#24 Příspěvek od Kovboj »

Tak co, už jste tam někdo byl?
AR1
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od AR1 »

Kovboj píše:Tak co, už jste tam někdo byl?

Taky by mě to zajímalo. Je tam nějaká firma lákající modeláře na návštěvu výstavní slevou?
http://ar1.rajce.idnes.cz/
Hoki
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Hoki »

No jasně. Kdo tam byl, dejte sem nějaký ty drby a informace. Jedu tam v sobotu, tak ať vím co můžu očekávat. Chci tam pořídit nějakou (asi houbu) potvůrku na lítáni na plácku za barákem. Zatím vede Shark-800 od VA-models. Ale tam bude problém zabudovat mé Liony, když aku-futro mají na LiPol. 8)
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Hoki: http://www.rcmania.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=14048

Jinak take jsem tam sel kvuli male potvore na zimni trenink (potrebuju, aby uvezla v 4s malych A123) - Shark / Ultimate 800 se mi nelibi, ze nemaji profil, takze zatim u me vede Challenger od Potenskeho.
wolf
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od wolf »

Byl jsem tam dnes.Většinu času jsem ale strávil u stánku Jeti. Vše ostatní je spíš pojato jako modelářský supermarket s cílem co nejvíc prodat.
Všichni prodávají tuny mikro vrtulníků. Pak jsou tam stánky, které nemají s modelařinou nic společnéno (kytky, koření atd.) Celkem zklamání. U Jetiho byl ale stále frmol. Zájem o systém 2.4 GHz byl opravdu značný. Prodávají za zaváděcí ceny a ochotně každému vysvětlují jak moduly do konkrétních vysílačů zabudovat. Do konce měsíce mají dát na svůj web obrázkové manuály na montáž do jednotlivých typů. Bylo tam vidět rozdíl mezi realitou a akademickými plky některých jedinců na diskusních forech o legalizaci, homologaci. atd. Za celou dobu co jsem tam stál nikdo nic takového neřešil a kupující naopak vítali možnost provozovat dva systémy v jednom vysílači.
Hoki
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Hoki »

Vzduchoplavec píše:Jinak take jsem tam sel kvuli male potvore na zimni trenink (potrebuju, aby uvezla v 4s malych A123) - Shark / Ultimate 800 se mi nelibi, ze nemaji profil, takze zatim u me vede Challenger od Potenskeho.

Jenže já potřebuju model na do 150W motor. A aby se mi tam vlezl ten tříčlánek Lion, co mám spájený do trojúhelníku. V Mustangovi od Pada to bylo akorát.
tox232
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od tox232 »

Tak jsem tam dnes byl pěkný hodně věcí ale to aby byl člověk milionář. Vadilo to množství lidí ale když se tam sjede celá republika hodně Slovenských bratří, Maďarů není se čemu divit.Se synem jsme si koupili jen EPP házedlo.
Odpovědět

Zpět na „Budoucí“