Hoki píše:MadBoxka píše:Nejlepší tam je v katalogu firma ,,Super- hračky'' (Prodej Rc modelů se zaměřením na RC-vrtulníky pro začátečníky a pokročilé.)![]()
Ano modýlky jsou hračky pro malé i velké...
To jsou myslím ti, co prodávají v pražském Tescu. Maj na pultě naházených asi 15souprav a na druhý hromadě mini vrtulníčky, auta a lodě. A předvádějí to tam v hale. Vrtulníčky jsou od Piko-Z po alá Easy Copter.
Model hobby 2008
-
Marek71
- Kontaktovat uživatele:
Re: Model hobby 2008
Nie som si istý, ale podobný stánok som videl v M.Boleslavi v Hypernove. A slečna tam mala na pulte autíčka z dealextreme.com na 35MHz a ešte iné modely na nejakej exotickej frekvencii. A ten samý sortiment som videl v nedeľu na stánku v OC Černý Most. Ale to už som neskúma, čo tam má za frekvencie...
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Re: Model hobby 2008
Marek71 píše:Nie som si istý, ale podobný stánok som videl v M.Boleslavi v Hypernove. A slečna tam mala na pulte autíčka z dealextreme.com na 35MHz a ešte iné modely na nejakej exotickej frekvencii. A ten samý sortiment som videl v nedeľu na stánku v OC Černý Most. Ale to už som neskúma, čo tam má za frekvencie...
Bohužel podobné exoty lze najít i v běžném hračkářství od 'seriozních' dovozců. Už jsem narazil i minimodely na frekvenci 49MHz
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
Hoki: http://www.rcmania.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=14048
Jinak take jsem tam sel kvuli male potvore na zimni trenink (potrebuju, aby uvezla v 4s malych A123) - Shark / Ultimate 800 se mi nelibi, ze nemaji profil, takze zatim u me vede Challenger od Potenskeho.
Jinak take jsem tam sel kvuli male potvore na zimni trenink (potrebuju, aby uvezla v 4s malych A123) - Shark / Ultimate 800 se mi nelibi, ze nemaji profil, takze zatim u me vede Challenger od Potenskeho.
Byl jsem tam dnes.Většinu času jsem ale strávil u stánku Jeti. Vše ostatní je spíš pojato jako modelářský supermarket s cílem co nejvíc prodat.
Všichni prodávají tuny mikro vrtulníků. Pak jsou tam stánky, které nemají s modelařinou nic společnéno (kytky, koření atd.) Celkem zklamání. U Jetiho byl ale stále frmol. Zájem o systém 2.4 GHz byl opravdu značný. Prodávají za zaváděcí ceny a ochotně každému vysvětlují jak moduly do konkrétních vysílačů zabudovat. Do konce měsíce mají dát na svůj web obrázkové manuály na montáž do jednotlivých typů. Bylo tam vidět rozdíl mezi realitou a akademickými plky některých jedinců na diskusních forech o legalizaci, homologaci. atd. Za celou dobu co jsem tam stál nikdo nic takového neřešil a kupující naopak vítali možnost provozovat dva systémy v jednom vysílači.
Všichni prodávají tuny mikro vrtulníků. Pak jsou tam stánky, které nemají s modelařinou nic společnéno (kytky, koření atd.) Celkem zklamání. U Jetiho byl ale stále frmol. Zájem o systém 2.4 GHz byl opravdu značný. Prodávají za zaváděcí ceny a ochotně každému vysvětlují jak moduly do konkrétních vysílačů zabudovat. Do konce měsíce mají dát na svůj web obrázkové manuály na montáž do jednotlivých typů. Bylo tam vidět rozdíl mezi realitou a akademickými plky některých jedinců na diskusních forech o legalizaci, homologaci. atd. Za celou dobu co jsem tam stál nikdo nic takového neřešil a kupující naopak vítali možnost provozovat dva systémy v jednom vysílači.
Vzduchoplavec píše:Jinak take jsem tam sel kvuli male potvore na zimni trenink (potrebuju, aby uvezla v 4s malych A123) - Shark / Ultimate 800 se mi nelibi, ze nemaji profil, takze zatim u me vede Challenger od Potenskeho.
Jenže já potřebuju model na do 150W motor. A aby se mi tam vlezl ten tříčlánek Lion, co mám spájený do trojúhelníku. V Mustangovi od Pada to bylo akorát.