FlyCamOne 2
Tak jsem si ji koupil, tady je prvni video.
Original kvalita je trochu lepsi nez na youtube.
mike.b píše:Tak jsem si ji koupil, tady je prvni video.
Přeji ti, aby ti vydržela víc, jak ta moje. 15 x video asi á 4 minuty, zhruba 200 fotek a aku je v čudu. Dnes jsem ji zase zkoušel, ale funguje max. 50 vteřin. Právě teď se ji chystám rozdupat.
Tak jedině externí napájení mě to ale nemaká.steno1883 píše:mike.b píše:Tak jsem si ji koupil, tady je prvni video.
Přeji ti, aby ti vydržela víc, jak ta moje. 15 x video asi á 4 minuty, zhruba 200 fotek a aku je v čudu. Dnes jsem ji zase zkoušel, ale funguje max. 50 vteřin. Právě teď se ji chystám rozdupat.![]()
![]()
wildhawk, stryker ,stryker 2 ,SU 31
steno1883 píše:mike.b píše:Tak jsem si ji koupil, tady je prvni video.
Přeji ti, aby ti vydržela víc, jak ta moje. 15 x video asi á 4 minuty, zhruba 200 fotek a aku je v čudu. Dnes jsem ji zase zkoušel, ale funguje max. 50 vteřin. Právě teď se ji chystám rozdupat.![]()
![]()
Tak to jsi na tom úplně stejně, já už jí po druhé poslal na výměnu baterky! Ale jak už tady někdo psal, jedině použít ten externí akublok, 790,- není moc, jen není nikdě napsáno, kolik váží.
dal jsem Update za 3.03 a mám tedy rozšířené funkce ale nejde mi to do hlavy
UR-video
UE-.nek.video
UL-nahr.320x240
Ud-zhor.podmínky ???
PR-foto spoušt
PE-foto po 3s
SR.E- utom.sledovaní
SL-nahr . 320x240 ???? už tam jednou je
Sd-zhor.podmínky ???? taky tam jsou
AR-audio nahrávka
WC-web kamera
dL-mazání pols.nahr.

UR-video
UE-.nek.video
UL-nahr.320x240
Ud-zhor.podmínky ???
PR-foto spoušt
PE-foto po 3s
SR.E- utom.sledovaní
SL-nahr . 320x240 ???? už tam jednou je
Sd-zhor.podmínky ???? taky tam jsou
AR-audio nahrávka
WC-web kamera
dL-mazání pols.nahr.
# módy "VL" a "SL" pro nahrávání v nízkém rozlišení (320x240)
# mody "Vd" a "Sd" pro nahrávání za zhoršených světelných podmínek
# mod "AR" pro nahrávání audia
# indikace stavu baterií v procentech – "99" pro zcela nabitou baterii, "66" pro 2/3, "33" pro 1/3 energie a "CH" symbol
pro nutnost dobití
# nahrávání otočené o 180° – stiskněte tlačítko spouště podruhé, když se objeví symbol "RY"
# mody "Vd" a "Sd" pro nahrávání za zhoršených světelných podmínek
# mod "AR" pro nahrávání audia
# indikace stavu baterií v procentech – "99" pro zcela nabitou baterii, "66" pro 2/3, "33" pro 1/3 energie a "CH" symbol
pro nutnost dobití
# nahrávání otočené o 180° – stiskněte tlačítko spouště podruhé, když se objeví symbol "RY"
-
leguan
- Kontaktovat uživatele:
Mám to udělaný na napájení z přijímače přes servokonektor(do libovolného volného kanálu). Jednu žílu jsem vyhodil (impuls) a nechal zapojený +a- . Do adaptéru kamery jsem zapojil do 4 + a do 3 -. Zapínám to klasicky na kamerce. Po přistání je třeba vypnout nahrávání , pak kameru a nakonec zdroj letadla
Když vypneš zdroj letadla jako první nic se ti na kartu neuloží...
Video 30minut v kuse a vypínal jsem až na zemi. Fotek přes 600 na jeden zátah, též vypnuto až na zemi...
Jo a před zapnutím nejdřív zapnout zdroj éra a pak teprv kamerku
Když vypneš zdroj letadla jako první nic se ti na kartu neuloží...
Video 30minut v kuse a vypínal jsem až na zemi. Fotek přes 600 na jeden zátah, též vypnuto až na zemi...
Jo a před zapnutím nejdřív zapnout zdroj éra a pak teprv kamerku
[img]http://img4.rajce.idnes.cz/d0411/0/781/781421_3ee29624f83c07b744de8c54746c56a9/images/ATR_podpis.jpg[/img]
Mirek12 píše:asi jsem se špatně vyjádřil.. to znamená že jsou tam 2x jiné zkratky a stejněj vyznam?
Neva upřesním
SL--320-240 na pohyb---šero
SD--normal ---------------šero
VL VD to samé ---------jasno
tak to asi je pokud sem si nepopletl zkratky nemam tu zrovna tahak.