Vrtulníkář z Prahy
Vrtulníkář z Prahy
Ahoj je tu někdo kdo by měl chuť někdy zajít někam do Prahy a zalítat si?
Radši lítám než šroubkuju...
Od rijna budou zase pravidelny heliparty, vzdy sobota od 14:00 do 18:00 na Praze 4, presny terminy a misto upresnim pristi tyden az bude podepsana smlouva na telocvicnu. Dam pak info na web www.heliforum.cz. Je to ale pro omezenej pocet lidi tak kdo mate zajem ozvete se pripadne na mail box1111@seznam.cz. A 25.10.2008 bude velka akce na zelenym pruhu, tam muze prijit kazdej a pro dvourotoraky bude i soutez. Podrobnosti jsou taky na webu.
Telocvicna je zajistena, takze kdo mate zajem prijit si zalitat s nejakym mensim vrtulnikem na Praze 4, tak se ozvete do mailu, sdelim vam podrobnosti. Prvni kolo bude 4.10. a pak kazdych 14 dni. Nejedna se o zadnou masovou akci, ale jen setkani pro par zajemcu aby si kazdej zalital a najemny se podelilo na nejaky rozumny penize.
Škoda, že jsem nemohl přijít na HELISHOW
Mám na vás všechny dotaz. Kdo mi z Prahy a okolí může pomoci s nastavením Wolfa 450. Nějak mi nejdou nastavit serva a myslím, že si občas nastavuji něco protichůdně.
Moc bych potřeboval poradit s nastavením vysílačky a trochu i s nastavením vrťase. Toho už ale jakš takš nastavit umím, ale ... stejně bych potřeboval radu chytřejšího a zkušenějšího.
Kdo by si na mě našel chvíli čas, tak mi prosím napište PM.
Díky moc
Mám na vás všechny dotaz. Kdo mi z Prahy a okolí může pomoci s nastavením Wolfa 450. Nějak mi nejdou nastavit serva a myslím, že si občas nastavuji něco protichůdně.
Moc bych potřeboval poradit s nastavením vysílačky a trochu i s nastavením vrťase. Toho už ale jakš takš nastavit umím, ale ... stejně bych potřeboval radu chytřejšího a zkušenějšího.
Díky moc
bavarianDemon 3X a 3SX
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
-
Kraliczech
boZZda píše:Škoda, že jsem nemohl přijít na HELISHOW
Díky moc
HeliSHOW teprve bude
HeliPARTY proběhla a zase bude
ROYAL EVO 9 M-LINK
FW-190,Transall
HDX300 Aristo mod,Trex450PRO, HDX450SEV3, Trex500FBL, GAUI250FBL
FW-190,Transall
HDX300 Aristo mod,Trex450PRO, HDX450SEV3, Trex500FBL, GAUI250FBL
Mám Spektrum DX6i.
Něco jsem našel na youtube a tak to jdu zkusit. Jediné co mě štve je, že musím rozmontovat celou hlavu Wolfa, protože jsem z těch všech možných návodů vyčetl, že to je holt divně seřízené z fabriky
Budu si na to holt muset na pár hodinek sednout a vyštelovat to.
Něco jsem našel na youtube a tak to jdu zkusit. Jediné co mě štve je, že musím rozmontovat celou hlavu Wolfa, protože jsem z těch všech možných návodů vyčetl, že to je holt divně seřízené z fabriky
bavarianDemon 3X a 3SX
Helishow bude 25.10.2008, muzes to vzit sebou, ale nevim jak moc bude cas tam neco ladit, treba nekdo ze zkusenejsich co pridou jen na volny litani ti pomuze. Heliparty je kazdejch 14 dni, tam klidne muzes prijit, od toho to je aby se tam ladilo a pomohlo zacatecnikum, jestli budes mit zajem tak se ozvi a napisu ti podrobnosti. Konkretni terminy jsou na www.heliforum.cz. S tim rozebiranim radsi pockej, at nenadelas vic skody nez uzitku.
Vyměnil jsem pár dílů a je to paráda. Jenom si ještě hraju s nastavením hlavy, ale je to po tvých radách o 300% lepší!!! Hlavně už tam nemám vůle...
Tímto tempem budu lítat do vánoc 3D
Dneska si ještě jdu koupit k Houškovi servo na vrtulku a myslím, že to potom bude moc fajn.
Jo a z RC zóny jsem si přinesl na zkoušku HL gyro GM700, což je taková čínská skorokopie Fujtajbly 401. Nasadím to tam a uvidím jak drží.
Díky za optání a díky za cenné rady

Tímto tempem budu lítat do vánoc 3D
Dneska si ještě jdu koupit k Houškovi servo na vrtulku a myslím, že to potom bude moc fajn.
Jo a z RC zóny jsem si přinesl na zkoušku HL gyro GM700, což je taková čínská skorokopie Fujtajbly 401. Nasadím to tam a uvidím jak drží.
Díky za optání a díky za cenné rady
bavarianDemon 3X a 3SX