Prosím POMOC!! Belt CP
motor
Zdravím vás .Měl bych dotaz který se sice asi již probíral,ale chtěl bych se zeptat na motor typ "ESK007 400X Brushless Motor" který je k mání na Heliguy.com. Jestli jde do Belta a jestli si s ním nějak pomužu nebo ne. Popřípadě jinou kombinaci motor-regulátor která je vyzkoušená.Začíná se mi taky orig reg.trochu hřát tak mám strach co to udělá.Díky
Hlavnš to zkoušej pří roztočeném rotoru, jako jeden diskutér tady. A nejlépe v bytě, aby nebylo kam utéct
Logicky by se nabízelo dvojí výchylky; letové režimy (idle); autorotace atd. a ledění, resp. posun celé křivky plynu a kolektivu.
A to ani nejsou popsaný?
Logicky by se nabízelo dvojí výchylky; letové režimy (idle); autorotace atd. a ledění, resp. posun celé křivky plynu a kolektivu.
A to ani nejsou popsaný?
Když se zdá, že jde všechno proti tobě, pamatuj, že letadlo vzlétne vždy proti větru a ne s větrem.
Kotvik píše:Hlavnš to zkoušej pří roztočeném rotoru, jako jeden diskutér tady. A nejlépe v bytě, aby nebylo kam utéct![]()
A to ani nejsou popsaný?
tak poporade
packy:
gyro sw - zapina a vypina gyro
idel - meni dva letove rezimy s ruznymi krivkami
trainer switch - ??? prepinani mezi ucitelem a zakem
kroutitka:
hov. pit - ??? uplne mi unika vyznam
5ch gyro gain - dotrimovani gyra
To co je s otaznikama nevim na 100% a je potreba objasnit
Solo Pro V2 - HK450 - HK500 - Blade mCPX - EasyCub
Spektrum DX6i - Phoenix 4
http://www.edisk.cz/stahni/27947/ET4_ET6_ET6I.pdf_15.67MB.html nasel jsem manual primo k vysilaci (strana 10-12).
muzete se na to prosim podivat a rict, jak to nastavit, aby byl vrtulnik co nejlinejsi pro zacatek?
Jak ja si myslim, tak by melo byt zapnute gyro, IDEL vypnute a PIT stazene na minimum
muzete se na to prosim podivat a rict, jak to nastavit, aby byl vrtulnik co nejlinejsi pro zacatek?
Jak ja si myslim, tak by melo byt zapnute gyro, IDEL vypnute a PIT stazene na minimum
- gamer007
- Kontaktovat uživatele:
O tom uz se tu psalo. HL je zisk vic nez 50 a Standart je pod 50. Cim vetsi zisk tim vic to drzi ocas rovne v souvislosti na otackach motoru. Takze ten HL zapni, pro zacatky je lepsi nemuset si tolik hlidat ocas. S tema cudlama sorry, myslel jsem ze to jsou reverzy jak to byvalo treba na wolfacky vysilajde.
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
Futaba T8FG,GT3C
gamer007 píše:O tom uz se tu psalo. HL je zisk vic nez 50 a Standart je pod 50. Cim vetsi zisk tim vic to drzi ocas rovne v souvislosti na otackach motoru. Takze ten HL zapni, pro zacatky je lepsi nemuset si tolik hlidat ocas. S tema cudlama sorry, myslel jsem ze to jsou reverzy jak to byvalo treba na wolfacky vysilajde.
A taky jsi mel pravdu. opravdu jsou to reversy na jednotlive kanaly