Jaké zkušenosti máte s motory AXI...
Jaké zkušenosti máte s motory AXI...
Už sem slyšel hodně věcí o motorech AXI, hlavně ty negativní. Jako že upadávají magnety a podobně. Jaké máte vy opravdu zkušenosti s těmito motory. Mě se zdá, jako by jednomu nebo dvou modelářům upadne magnet po tvrdé havárce. A začnou nadávat, že motor je k ničemu a nic nevydrží. Ale co by se v tom samém případě stalo s jiným typem motoru? Určitě by nezůstal bez újmy. Mě upadli dva magnety ve starém motoru 2814/10, atare provedeni. To bylo ale až po tvrdé havárii, srážka mé Optimy II s kilovou dvoumetrovkou. Obě éra na odpis. Magnety se přilepili a vše je OK. Jinak vlastnim ještě dva další motory 2820/12, 2214/20, oba po jedné tvrdé havárii, fungují dále bez problémů. Kdyby jsem měl v Optimě II Phasor nebo Megu tak by motor byl určitě více poškozen a nezůstalo by jen u upadlého magnetu.
Ja mel AXIka jako sveho prvniho "otloukanka". Ten co vsechno zazil
Neupadlo nikdy nic, pouze pri stretu predni casti modelu se zeminou (a ze tech stretu bylo), doslo k posunuti celeho plaste smerem ven a to jen diky tomu, ze vypadla "segerovka" z osy (pouze se po ose motoru posunula). Stacilo cely plášť zatlacit zpet vcetne segerovky a bylo opraveno. Jednalo se o AXI 2808/20. Nevim, nevim, zda by moje "porodni" pilotni zkusenosti takto vydrzel take nejaky jiny motor. Mozna ano, mozna ne
Neupadlo nikdy nic, pouze pri stretu predni casti modelu se zeminou (a ze tech stretu bylo), doslo k posunuti celeho plaste smerem ven a to jen diky tomu, ze vypadla "segerovka" z osy (pouze se po ose motoru posunula). Stacilo cely plášť zatlacit zpet vcetne segerovky a bylo opraveno. Jednalo se o AXI 2808/20. Nevim, nevim, zda by moje "porodni" pilotni zkusenosti takto vydrzel take nejaky jiny motor. Mozna ano, mozna ne