návod na Phyton 100
návod na Phyton 100
Zdravim nekde jsem bohuzel potratil navod od regulatoru a motoru Phyton 100
nemate nahodou nekdo moznost to naskenovat a poslat mi to na mail byl bych moc vdecny. Nebo by stacio rict zapojeni barev dratu od regulatoru k motoru a jakym zpusobem se nastavuje regulator bud na NICD nebo LIPOl predem diky moc.
Re: návod na Phyton 100
orry píše:Zdravim nekde jsem bohuzel potratil navod od regulatoru a motoru Phyton 100nemate nahodou nekdo moznost to naskenovat a poslat mi to na mail byl bych moc vdecny. Nebo by stacio rict zapojeni barev dratu od regulatoru k motoru a jakym zpusobem se nastavuje regulator bud na NICD nebo LIPOl predem diky moc.
Jarda
Orry
Jak je to jedno???Tam máš ty dráty nějak popsaný,a musíš je zapojit tak jak jsou popsaný, protože jedno je to : a-A , b-B , c-C , a podruhý zase a-C , b-B , c-A.To není jedno, ale při reversu je to tak jak říkáš, jenom mě to štve, protože např. AXI se naopak zapojí L a P krajní... 
--------support park- & 3D slow- flyer--------
hitman píše:Jak je to jedno???Tam máš ty dráty nějak popsaný,a musíš je zapojit tak jak jsou popsaný, protože jedno je to : a-A , b-B , c-C , a podruhý zase a-C , b-B , c-A.To není jedno, ale při reversu je to tak jak říkáš, jenom mě to štve, protože např. AXI se naopak zapojí L a P krajní...
Je to úplně jedno. Jediné, co se změní, je směr otáčení.
hitman píše:A ty máš pythona???Jedno to neni, takhle ho můžeš spálit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Já ho mám, ale určitě ho ndspálíš. Při prvním zapojení se mi právě povedlo zapojit ho obráceně (pokud si vzpomínám, tak v návodu snad není napsané který kabel z motoru se má spojit s kterým z regulátoru). Stačilo libovolné dva prohodit a jak to panečku hned lítalo.