http://cz.youtube.com/watch?v=FVpetbBviRU
první lety s t-rex500
- Vita_Valke
- Kontaktovat uživatele:
první lety s t-rex500
T-Rex 700E, Tarot 450 Pro, Blade mSR
EasyStar, Freeair-Mustang, Clik!
Re: první lety s t-rex500
jen tak dál, každý tak začínal
- Vita_Valke
- Kontaktovat uživatele:
Gllun píše:to se jim to poučuje "výš, výš" ... nenech se
Čím výš půjdeš (idelní ve výšce očí) bude heli klidnější, neb na ni nebude působit žádná zpětná vazba-sám jsem to poznal když jsem začínal. Nejvíce karambolů jsem měl, když jsem jen tak poskakoval u země, jednoho krásného dne jsem se nasral, heli zvednul do výšky očí-a hle vše šlo jako po másle.
Spectrum DX6iBlade mSRT-Rex250, T-Rex450PRO, T-Rex500Hyperion 0610i Duo IIa mnoho dalšího.
Take gratuluji. Hlavne pomalinku a po kruckach az budes mit jistotu.¨Pak az budes letat vyse, tak sundej kriz. Doufam, ze ted pri poskakovai mas zapor tak -3 stupne. Vetsi zacatecniku se pri zvednuti heliny do vysky, stahne kolektiv na tvrdo a rozlozi heli o zem.
A jeste jedna vec, koukal jsem, ze ridis palcema. Zkus pult a ridit dvema prsty, budes mit daleko vetsi cit. Nechci radit, je to jen muj postreh, pokud ti to takhle vyhovuje, tak nemen.
A jeste jedna vec, koukal jsem, ze ridis palcema. Zkus pult a ridit dvema prsty, budes mit daleko vetsi cit. Nechci radit, je to jen muj postreh, pokud ti to takhle vyhovuje, tak nemen.
Na naučení visení si ten kříž ještě nechej, ale až budeš trénovat přesuny, musí jít kříž ihned dolů.
Já měl v začátcích nastaveno +2. Když dáš mínus, lépe se Ti bude přistávat, skor za větru, s mínusem musíš přistávat opatrně, neb i při takto malém rozdílu má heli tendenci se vysloveně přisát.
Při nastavení +2 jsem ale létal na křivku, výkon ještě neměl sílu na to aby zvednul heli od země. Při governoru ihned nastav mínus.
Já měl v začátcích nastaveno +2. Když dáš mínus, lépe se Ti bude přistávat, skor za větru, s mínusem musíš přistávat opatrně, neb i při takto malém rozdílu má heli tendenci se vysloveně přisát.
Při nastavení +2 jsem ale létal na křivku, výkon ještě neměl sílu na to aby zvednul heli od země. Při governoru ihned nastav mínus.
Spectrum DX6iBlade mSRT-Rex250, T-Rex450PRO, T-Rex500Hyperion 0610i Duo IIa mnoho dalšího.
- Vita_Valke
- Kontaktovat uživatele:
no už mám za sebou asi 25 letů, kříž už jsem sundal předevčírem a pohoda, zápor mám v normálu -5° a na iddle1 okolo -9°, ta pětistovka se pilotuje sama, už trochu poletuju, jen mám problémy se zatáčkama, mám je takový kostrbatý
Pult nee, na palce sem si zvyk hned
zítra hodim fotky z dnešního polítání
T-Rex 700E, Tarot 450 Pro, Blade mSR
- Vita_Valke
- Kontaktovat uživatele:
Vita_Valke píše:no už mám za sebou asi 25 letů, kříž už jsem sundal předevčírem a pohoda, zápor mám v normálu -5° a na iddle1 okolo -9°, ta pětistovka se pilotuje sama, už trochu poletuju, jen mám problémy se zatáčkama, mám je takový kostrbatý
Zatacky se podaji,kazdy je mel ze zacatku kostrbaty, to je normalni a podda se to.