RealFlight G4
Potřeboval bych natrénovat vlečnou,jenže to se prostě musí naostro,ale ten fík,ten vydrží všechno,půjčoval jsem to bratranci,ten si stále pletl výškovku,furt to pálil kolmo do země a ono se to jen odrazí a vymrští zpátky kousek do vzduchu...je to dobrý
to je takovej ,ůj simulátor za 600kč baterka tam je z telefonu,serva eco 8

http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=307&amode=
- aviatik666
- Kontaktovat uživatele:
mk2008 píše:kottel píše:Jenom se mi to zda trochu drahy...To bych radsi stahnul
A nepotrebujes k tomu nahodou nejaky USB klic, jak je bezne u jinych RC simulatoru? Pak to muzes stahovat i stokrat a bude ti to k nicemu...
nemohu souhlasit, stáhl jsem to se souborem G3Emu, funguje jako crack a chodí to s vysílačem Hitec i Futaba
aviatik666 píše:mk2008 píše:kottel píše:Jenom se mi to zda trochu drahy...To bych radsi stahnul
A nepotrebujes k tomu nahodou nejaky USB klic, jak je bezne u jinych RC simulatoru? Pak to muzes stahovat i stokrat a bude ti to k nicemu...
nemohu souhlasit, stáhl jsem to se souborem G3Emu, funguje jako crack a chodí to s vysílačem Hitec i Futaba
Jo, taky mi to tak chodí a ovládám to SIM-Transmiterem od Pelikána. Stejně tak i AFPD.
Zero píše:Mě AFPD se simtransmiterem nešlapalo,ale o jsem měl asi něco blbě pač chlapům to šlo...
Já si s tím dal práci a v Exelu jsem si udělal tabulku, jak co přiřadit na ovládání. Včetně klávesnice. A prý to nejde. Takže klávesnici jsem si navolil brzdy, klapky, podvozek a měnitelnou geometrii u F-14. A to jsem si nastavil jen základ.